Satsa på tävlingsbanor i det nya eventcentret

Jag tycker att det nya eventcentret som ska byggas i den nya Galleria Kvarnen är en bra idé, men den nya bowlinghallen kan förbättras.

Signaturen "Medlem i Mjölby bowlingklubb" är besviken på att det inte blir tävlingsbara maskiner i det nya eventcentret.

Signaturen "Medlem i Mjölby bowlingklubb" är besviken på att det inte blir tävlingsbara maskiner i det nya eventcentret.

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Insändare2021-05-28 16:15
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vi i Mjölby bowlingklubb har fått veta att Nordic Amusement Group inte valt att använda tävlingsbara maskiner. 

Galleria Kvarnen ligger centralt i Mjölby vilket kommer att locka fler människor att spela bowling och förhoppningsvis även börja tävla inom bowlingsporten och inte bara nöjesspela.

 

Haken är ju pengar, jag förstår att riktiga maskiner är dyra, men jag tror att det är värt det. I och med det bra läget och att det finns en restaurang tror jag att Nordic Amusement Group skulle tjäna mer om det även fanns tävlingsalternativ. 

Då kommer andra lag antagligen att äta på restaurangen och förmodligen kommer det dit fler för att göra något roligt, umgås och äta god mat. 

Det jag säger är att man skulle få in mer folk både på matcher och övrig tid. 

Det finns ytterligare en liten hake nämligen att ni måste ha öppet längre, men det kan också ge mer pengar. Följden blir att Mjölby centrum blir mer lockande för människor i omlopp i Galleria Kvarnen både dagtid och kvällstid. 

Det ger en levande stadskärna och bra mötespunkt både för unga och gamla. Varför inte satsa fullt?

Läs mer om