Annonssamarbete med Didriksons PoolcenterPoolbygget blev en succé: ”Den är buslätt att sköta om”

Poolbygget blev en succé: ”Den är buslätt att sköta om”

Har du funderat på att skaffa pool men inte tagit tag i det än? Då är det hög tid att sätta spaden i jorden. Få hjälp med allt från idé till färdigt resultat hos Didriksons Poolcenter: ”Jag möttes av ett fantastiskt engagemang”, säger Robert Lingemark, kund till företaget.

Efter många år av poolmontering och ett växande intresse för branschen bestämde sig Mikael Didrikson och Dennis Frejd att starta företaget Didriksons Poolcenter. Nu erbjuder de skräddarsydda lösningar för alla behov och individuella önskemål. De guidar dig genom hela processen, från grävning till design och installation. Dessutom säkerställer de högsta kvalitet och hållbarhet.

undefined
Mikael Didrikson.

– Helst tar vi uppdrag där vi får vara med under hela processen. Men vi tar även mindre delar av uppdrag, säger Mikael.

När Robert Lingemark bestämde sig för att bygga pool på sin tomt i Berg var det självklart för honom att kontakta Didriksons Poolcenter. 

undefined
Vid planering av omgivning kring poolen kan en trädgårdsarkitekt kontaktas.

– När jag kontaktade Mikael och Dennis möttes jag av ett fantastiskt engagemang. Jag fick direkt en insikt i den kompetens som Mikael och Dennis besitter. Det var en stor trygghet att de kunde svara på alla frågetecken jag hade kring bygget.  

undefined
Robert Lingemark.

Han fortsätter:

– Allt från planering till inköp, genomförande och egentligen hela dialogen var helt sömlös. Trots att vi ändrat vissa grejer under processen. Saker och ting händer oundvikligen under tidens gång, men de små problem som uppstod löstes väldigt snabbt.  

Det som var viktigast för Robert gällande poolbygget var att poolen skulle vara enkel att använda och sköta om. 

– Det lyckades vi verkligen med! Det är buslätt faktiskt. Jag skryter till och med för mina vänner om hur lättskött den är. 

undefined

Sedan 2020 har Mikael och Dennis skött verksamheten tillsammans. Dennis är den som är mest hands-on med själva bygget. Mikael är mest med i början av processen då planeringen för poolen sätts, men han monterar även då och då och gör det som behövs.

Att planera ett poolbygge innefattar många element. Något som inte bör glömmas bort är hur själva trädgården ska se ut runt omkring poolen. 

undefined

– Vi har nära kontakt med trädgårdsarkitekter som kan vara med och planera kring hur poolen ska placeras på tomten och hur omgivningen ska se ut.   

Kontakta Didriksons Poolcenter idag och ta första steget mot din drömpool!

Besök hemsidan här.