Annonssamarbete med Östsvenska Handelskammaren

En plats för möten i hjärtat av Linköping

Affärer görs bäst när människor möts. Det är mer aktuellt än någonsin. Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk och erbjuder en modern mötesplats i hjärtat av Linköping för dig och ditt företag.

Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk som inkluderar ungefär 850 medlemsföretag som tillsammans har över 50 000 anställda. Handelskammaren har som avsikt att skapa bättre förutsättningar till att utveckla dina affärer.

undefined
Annika Bornström hälsar välkommen till Linköpings modernaste mötesplats.

– Här erbjuds hög servicegrad som vi fått mycket bra betyg för, säger Annika Bornström, verksamhetschef för event och möten.

undefined
I Handelskammarens lounge kan du som medlem jobba i avslappnad miljö.

För två år sedan öppnade Östsvenska Handelskammaren upp en central lokal på Gamla Tanneforsvägen 92, och syftet var att den skulle användas som en mötesplats för medlemsföretagen. 

Lokalen är placerad i LINK Business Center, där kan du ta del av en lunchrestaurang, loungemöbler i uppiggande kulörer och tillgång till nybryggt kaffe och téer i alla möjliga smaker. Som medlem kan du nyttja ytorna till att bland annat ta spontana möten, en fika med en kollega eller ledningsgruppsmöten.

undefined
Handelskammarens moderna och trivsamma konferensrum har den senaste tekniken.
undefined
undefined

– Vi har letat länge efter rätt lokal för vår verksamhet i Linköping, och nu har vi äntligen hittat hem. Det ska kännas naturligt för våra medlemmar att komma hit och mötas i näringslivets vardagsrum, förklarar Annika.

undefined
Personalen hjälper dig oavsett frukostmöte, heldagskonferens eller möte i afterwork-miljö.

När ordet spred sig om de nya arbetsytorna började det droppa in fler och fler. Här finns all den teknik som behövs, trevlig miljö och hjälpsam personal som assisterar dig inför ditt möte.

undefined
undefined
Här finns mötesplatser för det lilla och stora evenemanget. Största salen tar 100 sittande åhörare.
undefined

– Vi har alltid personal på plats som ser till att mötet, konferensen eller eventet som ska hållas går som smort och att upplevelsen blir så bra som möjligt. Vi är väldigt tillmötesgående för våra kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar. Ibland har vi fått vara flexibla när stora företag behövt konferensrum att hyra i några månader. 

undefined

Dessutom finns även en stor lokal som håller upp till 100 personer i anslutning till arbetsytorna. Där kan större evenemang, utbildningar och konferenser hållas. 

– Många gånger har vi fått höra att våra medlemmar har träffat framtida kollegor, affärspartners och bekantskaper här. Vår kunskap om företagen ger oss en kvalitetsstämpel som vi kan använda när vi ska rekommendera kontakter mellan våra medlemmar. Vi tror verkligen på de personliga mötena.

undefined
I loungen kan du som medlem jobba i avslappnad miljö.

Som medlem hos Östsvenska Handelskammaren öppnas dörren för många möjligheter. Här samlas kompetenta människor inom olika branscher som utbyter kunskap med varandra.

undefined
Kaffe och te finns alltid redo.

– Vår ambition är att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemmars arbetsdagar. Oavsett om de bara vill komma hit för att ta ett snabbt möte eller om de vill hyra ett helt konferensrum.

Hon fortsätter:

– De företag som är medlemmar gynnas av att vara en del av det här nätverket. 

undefined
Några meter från receptionen finns lunchmöjligheter.

Här kan du boka konferensrum på hemsidan och som medlem erbjuds förmånliga priser.

– Vi finns till för våra medlemmar och alla i företagen är välkomna. Även om det är ett företag med hundratals anställda eller två, säger Annika avslutningsvis. 

Läs även
Efter nya rapporten: "Nedslående när vi fick se resultatet"

Efter nya rapporten: "Nedslående när vi fick se resultatet"

Östergötland
Regerings budget får kritik – bilden är för svart

Regerings budget får kritik – bilden är för svart

Linköping