Annonssamarbete med Colorama

Här finns allt för husets alla ytor

Med ett brett sortiment, noga utvalda leverantörer och produkter samt kunnig personal har Colorama i Norrköping blivit en unik butik: "Vi erbjuder en helhet för dig som ska renovera, bygga eller göra om hemma", menar Peter Larson, vd.

I oktober 2023 var det ett år sedan Colorama flyttade in i sina nya lokaler. Sedan dess har det hänt mycket i butiken vars sortiment och utrymme anses vara unikt i Sverige. 

undefined
Här finns experthjälp att få inom alla avdelningar.

– Vi har byggt upp en butik med ett sortiment för husets alla ytor. Allt är inte helt färdigt än då vi ständigt jobbar med att utveckla oss, men vi törs säga att vi har en butik som är helt unik och motsvarar alla våra drömmar och önskemål, säger Peter Larson, vd.

undefined
Peter Larson, vd.

Sortimentet består av bland annat kök, badrum, golv, inredning, belysning och självklart har vi precis som tidigare färg och tapet. Här finns allt du kan tänkas behöva för hemmet.

– Har du någonstans att bo så har vi resten! Har du kunskap sedan innan så kan vi agera bollplank, har du inga förkunskaper har vi experter som kan hjälpa dig genom hela processen, från idé till verkligt resultat. 

För Colorama är kvalitet och hållbarhet viktigt hos de produkter som tas in i sortimentet.

– Vi arbetar inte med lågprisalternativ då det ofta blir problem i längden och sedermera också dyrare för kunden.

Kvaliteten är viktig i många aspekter, inte bara för att produkten i fråga ska hålla länge, utan också för att det ska vara en bra produkt för både människa, miljö och arbetsmiljö. 

undefined

– Färgprodukterna ska vara godkända av astma- och allergiförbundet eftersom det har visat sig finnas ett samband mellan färg och barn som utvecklar astma och allergi. Färgprodukter av sämre kvalitet kan emittera ångor och gaser som inte är bra för oss.

– Våra produkter har inga mätbara nivåer av VOC-tal (som är ett mått på lättflyktiga organiska föreningar) efter sex veckor. De är vad vi kallar för ”stabila” – vilket innebär att redan efter 6 veckor kan man låta ett barn sova i det nymålade rummet. 

undefined
Här finns allt för husets alla ytor.

Peter är särskilt stolt över den kompetens som personalen i butiken besitter. En del av våra medarbetare har arbetat i branschen i runt tjugo år.

– Kunskapsnivån hos oss anser jag är otroligt hög. Här finns experthjälp att få inom alla våra områden. Till exempel är vi berikade med två fantastiska köksritare som vet vad som krävs för att ett kök både ska vara snyggt, funktionellt och praktiskt. 

undefined

Han fortsätter:

– När det gäller planering av kök så är det inte bara utseendet som spelar roll utan även funktionen. När du står och sköljer av tallriken och ska ställa in den i diskmaskinen ska man inte behöva sträcka sig över hela köket – det ska finnas ett bra flöde och det är viktigt att få till det på ett snyggt sätt. 

undefined
Köken präglas av smarta lösningar.
undefined
undefined

Köken hos Colorama kommer ifrån Ballingslöv och tillsammans med köksritarna skapas kökslösningar som är skräddarsydda efter just dina önskemål. 

– Vi arbetar med Ballingslöv som köksleverantör av många anledningar – de bygger sina kök i Sverige och köken levereras stommonterade direkt hem till dig med deras egna bilar vilket både minskar klimatavtrycket och transportskadorna. Livslängden på ett Ballingslövskök ligger dessutom på cirka 50 år så du kan njuta länge av din köksinvestering.

undefined

Modernitet och nya uttryck i all ära, men vill du ha en äldre touch på köket så kan du mjuka upp intrycket med gammeldags beslag från Kulturbeslag. För specifika och avancerade frågor gällande byggnadsvård finns tjänsten ”Byggnadsvårdsexpert” där kunderna kan boka en tid och få hjälp med korrekta svar på sina tankar och funderingar. 

undefined
Byggnadsvården är en viktig del av verksamheten.
undefined
undefined

– I stället för att alltid tänka nytt, så vill vi ge kunderna en möjlighet att ta vara på det gamla. Därför erbjuder vi ett brett sortiment inom byggnadsvård när du vill renovera traditionsenligt. Det händer att kunder kommer hit och är ledsna för att en gammal del av till exempel ett fönster gått sönder, då blir de alltid så glada när vi kan erbjuda en ny i samma modell. 

undefined
Kulturbeslag.
Här går supportern till attack mot Linköpingsstjärnan

Här går supportern till attack mot Linköpingsstjärnan

Innebandy

Linköping IBK:s bortamatch mot Karlstad för ett par veckor sedan har fått disciplinnämnden att jobba. Nu kommer nästa dom från matchen, efter att en supporter gått till attack mot Libk-veteranen Martin "Marre" Karlsson.