Annonssamarbete med TIB Möbler”Vinterhalvåret är soffornas och fåtöljernas högsäsong”

”Vinterhalvåret är soffornas och fåtöljernas högsäsong”

Ta vara på årets mörkaste månader och satsa på din inomhusmiljö. Bekvämt, mysigt och varmt är ledorden när det kommer till att hitta den perfekta soffan eller fåtöljen. ”Vi har samlat de bästa möblerna under ett tak”, säger Emil Petersson, säljare hos TIB Möbler.

När kylan biter i kinderna och snön knastrar under skorna är det skönt att veta att inomhus väntar en mjuk fåtölj eller soffa att sätta sig i framför brasan. Hos TIB Möbler i Ljusfallshammar finns ett brett sortiment av möbler att välja emellan – inte minst nu när butiken ingår under Svenska Hem.

undefined
undefined
undefined

– Vi har skyltat om och verkligen blivit en Svenska Hem-butik nu – vilket innebär ett uppdaterat sortiment. Tack vare att EM-möbler, som vi tidigare tillhörde, blev uppköpta av Svenska Hem har vi kunnat behålla de mest uppskattade guldkornen samtidigt som mycket nytt har tillkommit. Exempelvis har vi behållt mycket från Bröderna Anderssons, soffan ”Liberty” från Burhéns och Laminofåtöljer, berättar Calle Petersson, säljare. 

undefined

Personalen hos TIB Möbler är stolta över att ha bevarat och förbättrat sortimentet och fokuset ligger på att erbjuda en inspirerande och omfattande upplevelse för kunderna.

undefined
undefined
undefined
undefined

– Vi har samlat de bästa möblerna under ett tak. Nu introducerar vi nya modeller – något för alla smaker. Det är väldigt trendigt med låga, djupa soffor och fåtöljer, men vi vet att många också söker sig till högre och sittriktiga soffor. Så vi har sett till att ta in båda varianterna.

undefined
undefined
undefined

Leif Petersson är far till Emil och Calle och har tidigare drivit verksamheten innan sönerna tog över. Han vill understryka att det är viktigt att känna och uppleva möblerna innan du gör ett köp. E-handel är en möjlighet, men inget slår att fysiskt prova och känna på möblerna.

undefined

– Våra kunder ska få den personliga upplevelsen och den information de behöver för att fatta rätt beslut. Spara på tid, miljö och undvik besväret med att beställa och returnera, uppmanar Leif. 

undefined

Hösten och vintern är tiden för mysiga stunder framför brasan, och inget slår en bekväm fåtölj. Butiken har ett brett utbud av fåtöljer för alla tillfällen och preferenser. 

undefined

– Vinterhalvåret är soffornas och fåtöljernas högsäsong! När du väljer en fåtölj, tänk på höjden, om den ska vara stationär eller snurrbar, och vilken funktion den ska ha. Och självklart är utseendet lika viktigt som funktionen – vi har fåtöljer som passar alla inredningsstilar, menar Calle.

undefined

Calles bästa fåtöljtips:

1. Komfort är A och O. Välj en fåtölj som är bekväm - den ska kunna hänga med länge!

2. Fundera över din stil - kommer den att passa med övrig inredning?

3. Funktioner. Vill du ha en stationär eller snurrbar? Avlastningsbord? Anpassningsbar fotpall? Se över dina behov.

undefined

TIB Möbler erbjuder inte bara expertis och rådgivning i butiken utan även snabb hemleverans och personal som också monterar varor om så önskas.

undefined

– Välkomna hit! säger Emil avslutningsvis.