Annonssamarbete med Blomstertorget

”Självklart att vägen till hjärtat går genom grillen”

När vi tänker tillbaka på fina minnen så tänker vi mer ofta än sällan på tillfällen där vi samlats vid matbordet och njutit av god mat och dryck tillsammans med vänner och familj. Känner du igen dig?

För många är grillsäsongen relaterad till varma vårvindar, ljusa semesterkvällar och sensommarmiddagar – men för vissa är det grillsäsong året om, oavsett väder och temperatur. Blomstertorget i Linköping har samarbetat med Weber sedan 2013 och är idag sin regions största återförsäljare av deras produkter. I grund och botten säljer de deras grillar och tillbehör, men det som är allra viktigast för dem är att de även har ett engagemang och kunnande bakom det de säljer. 

— Vi vill att kunden ska få en upplevelse när de kommer hit. Kunden ska känna att de kan åka till oss för att prata grill och vara säker på att de möter någon som vet vad de pratar om, säger Petter Wern, Blomstertorget.

undefined
”När vi hjälper våra kunder tar vi reda på vilken grillnivå de är på, vad deras ambitioner är och hur vi kan hjälpa dem att lyckas – allt för att guida dem rätt i världen av grillar”, säger Petter Wern, Blomstertorget.
undefined
Blomstertorget har ett gediget sortiment av grillar och tillbehör.
undefined
”Att grilla är en helhetsupplevelse, där själva grillen är verktyget som skapar upplevelsen”, säger Petter.

Som en del av detta bjuder de in till grillkurser tillsammans med Weber under ett flertal tillfällen under året. 

— Här lyfter vi fram rätt grill, rätt temperatur och rätt utrustning för ändamålet – men framför allt så lyfter vi fram smaker, ger inspiration och uppmuntrar till att prova saker som kan kännas avancerade men som inte är det. Det ska vara roligt och det ska vara gott, så enkelt är det, förklarar Petter.  

undefined
Pärs bästa grilltips är att inte ha för varmt och att rätt temperatur ofta är lägre än man tror.

Pär Järnbring, säljare på Weber, har samarbetat med Blomstertorget sedan starten 2013 och berättar att det finns en viss anledning till att de har ett så inarbetat och gediget samarbete: 

— Ska man köpa grill och tillbehör, eller behöver råd gällande sin grillning är det Blomstertorget man ska vända sig till. De har servicen och alla mervärden för att ge en positiv helhet. Utöver ett brett sortiment har de verkligen kunskapen och engagemanget att kunna hjälpa sina kunder på riktigt. 

undefined
En grillad läckerhet av brieost, frukt, bär och salta kex.
undefined
Tillsammans med Weber bjuder Blomstertorget in till grillutbildningar.
undefined
Ny variant på hamburgaren när du serverar den med grillad pulled pork, coleslaw och picklad rödlök.

Under utbildningen får deltagarna lära sig mer om smaker, verktyg och grilltekniker som i sin tur kan utveckla deras grillkunskaper. Dessutom får de smaka på en hel del godsaker, tillagade av experter. 

För mig är det självklart att vägen till hjärtat går genom grillen!

Pär Järnbring

Weber

— Med dessa grillkurser kan vi på Weber lägga fokus på den upplevelse som ger smakerna och hur man kan lyckas med det själv, medan Blomstertorget kan vara bryggan till att deras kunder ska få förutsättningarna för att skapa fler fantastiska matminnen hemma, säger Pär.  

Petter fyller i:

— Vår förhoppning är att deltagarna ska gå från utbildningen med känslan ”Ja, jag vill grilla ÄNNU mer!”. De ska även känna att det känns självklart vart de kan vända sig för att handla sin grill och dess tillbehör, oavsett om de är nybörjare eller grillnördar som jag själv.  

Blomstertorget

Läs mer på blomstertorget.se eller kontakta dem på

Telefon: 013-13 92 42
Mejl: info@blomstertorget.se  
Adress: Fjärrvärmevägen 7, Linköping