Annonssamarbete med Carnegie Private Banking

Regional tillvÀxtoffensiv inom Private Banking

Nye chefen för Carnegie Private Bankings Linköpingskontor vĂ€nder sig till entreprenörer och privata investerare i behov av kvalificerad förmögenhetsförvaltning. ”VĂ„rt skrĂ€ddarsydda erbjudande och höga kundnöjdhet ger oss goda förutsĂ€ttningar att vĂ€xa i regionen”, sĂ€ger Martin Brönner.

Martin Brönner, ny chef pÄ Carnegie Private Bankings Linköpingskontor.

Martin Brönner, ny chef pÄ Carnegie Private Bankings Linköpingskontor.

Foto: Juliana FĂ€lldin

Native2024-03-25 09:57
Detta Àr ett annonssamarbete.

Efter en spikrak karriÀr i banksektorn, bland annat med nÄgra Är i Luxemburg som chef över SEB:s tradingverksamhet, Àr Martin Brönner tillbaka i sin gamla hemstad Norrköping. Och vid Ärsskiftet tog han över som ny chef för Carnegie Private Bankings kontor i Linköping.

– Det kĂ€nns kul att vara tillbaka i min hemmaregion. Carnegies starka erbjudande, vĂ€ldigt tydliga kundfokus och vĂ„r lokala förankring ger oss stora tillvĂ€xtmöjligheter. Ambitionen Ă€r att Carnegie pĂ„ sikt ska vara den givna partnern för privata investerare och entreprenörer i Östergötland, sĂ€ger Martin Brönner.

Tre kontor i regionen

Redan hösten 2018 slog Carnegie Private Banking upp dörrarna för sitt kontor pĂ„ Tanneforsgatan i centrala Linköping – det fjĂ€rde i Sverige efter kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. DĂ€refter har banken kompletterat med mindre representationskontor i sĂ„vĂ€l Norrköping som Jönköping.

– Östergötland Ă€r en dynamisk tillvĂ€xtregion med stark entreprenörsanda som det var naturligt för oss att expandera till. Universitetsstaden Linköping med sin starka stĂ€llning inom högteknologiska sektorer och Norrköping med sin lĂ„nga industriella historik skapar en högintressant miljö för oss, sĂ€ger Martin Brönner.

Inled kontakt med oss

Ledande investmentbank skapar unika möjligheter

Hos Carnegie förenas kunskap med kapital. Genom att kombinera Private Banking med en ledande nordisk investmentbank och topprankad aktieanalys ges kunderna fler insikter och unika investeringsmöjligheter. Investmentbanken Àr ocksÄ en stor tillgÄng för entreprenörer som stÄr inför en företagstransaktion.

– Vi kan vara med och stötta lokala entreprenörer frĂ„n ax till limpa. Entreprenörer som gör en exit med hjĂ€lp av vĂ„r investmentbank sitter plötsligt pĂ„ ett stort kapital som behöver förvaltas professionellt, ofta med ett generationsperspektiv. I det lĂ€get kan vi pĂ„ Private Banking leverera en helhetstjĂ€nst med hög kompetens inom familjerĂ€tt, skatt, pension & försĂ€kring och i synnerhet skrĂ€ddarsydd förmögenhetsförvaltning utifrĂ„n kundens mĂ„lsĂ€ttning, sĂ€ger Martin Brönner.

Nöjdast kunder i Linköping

Precis innan Ärsskiftet genomförde Carnegie Private Banking en bred kundundersökning i samarbete med ett externt företag. Kundernas betyg var höga generellt, men av bankens lokalkontor visade sig Linköpingskontoret ha de allra nöjdaste kunderna.

– Vi Ă€r glada över det fina resultatet, men samtidigt inte förvĂ„nade. Sedan kontoret i Linköping öppnade har erbjudandet tagits emot vĂ€ldigt vĂ€l av kunderna. Resultatet visar att vi gör rĂ€tt saker och ger oss goda förutsĂ€ttningar att vinna nya kunder. Vi ser en stark tillvĂ€xt framöver och stĂ„r pĂ„ tĂ„rna för att ta hand om vĂ„ra kunder, avslutar Martin Brönner.

Är du privat investerare eller entreprenör i behov av förmögenhetsförvaltning och investeringsrĂ„dgivning? Kontakta oss hĂ€r.

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ Corren.