Annonssamarbete med Carnegie Private Banking

Regional tillväxtoffensiv inom Private Banking

Nye chefen för Carnegie Private Bankings Linköpingskontor vänder sig till entreprenörer och privata investerare i behov av kvalificerad förmögenhetsförvaltning. ”Vårt skräddarsydda erbjudande och höga kundnöjdhet ger oss goda förutsättningar att växa i regionen”, säger Martin Brönner.

Martin Brönner, ny chef på Carnegie Private Bankings Linköpingskontor.

Martin Brönner, ny chef på Carnegie Private Bankings Linköpingskontor.

Foto: Juliana Fälldin

Native2024-03-25 09:57
Detta är ett annonssamarbete.

Efter en spikrak karriär i banksektorn, bland annat med några år i Luxemburg som chef över SEB:s tradingverksamhet, är Martin Brönner tillbaka i sin gamla hemstad Norrköping. Och vid årsskiftet tog han över som ny chef för Carnegie Private Bankings kontor i Linköping.

– Det känns kul att vara tillbaka i min hemmaregion. Carnegies starka erbjudande, väldigt tydliga kundfokus och vår lokala förankring ger oss stora tillväxtmöjligheter. Ambitionen är att Carnegie på sikt ska vara den givna partnern för privata investerare och entreprenörer i Östergötland, säger Martin Brönner.

Tre kontor i regionen

Redan hösten 2018 slog Carnegie Private Banking upp dörrarna för sitt kontor på Tanneforsgatan i centrala Linköping – det fjärde i Sverige efter kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Därefter har banken kompletterat med mindre representationskontor i såväl Norrköping som Jönköping.

– Östergötland är en dynamisk tillväxtregion med stark entreprenörsanda som det var naturligt för oss att expandera till. Universitetsstaden Linköping med sin starka ställning inom högteknologiska sektorer och Norrköping med sin långa industriella historik skapar en högintressant miljö för oss, säger Martin Brönner.

Inled kontakt med oss

Ledande investmentbank skapar unika möjligheter

Hos Carnegie förenas kunskap med kapital. Genom att kombinera Private Banking med en ledande nordisk investmentbank och topprankad aktieanalys ges kunderna fler insikter och unika investeringsmöjligheter. Investmentbanken är också en stor tillgång för entreprenörer som står inför en företagstransaktion.

– Vi kan vara med och stötta lokala entreprenörer från ax till limpa. Entreprenörer som gör en exit med hjälp av vår investmentbank sitter plötsligt på ett stort kapital som behöver förvaltas professionellt, ofta med ett generationsperspektiv. I det läget kan vi på Private Banking leverera en helhetstjänst med hög kompetens inom familjerätt, skatt, pension & försäkring och i synnerhet skräddarsydd förmögenhetsförvaltning utifrån kundens målsättning, säger Martin Brönner.

Nöjdast kunder i Linköping

Precis innan årsskiftet genomförde Carnegie Private Banking en bred kundundersökning i samarbete med ett externt företag. Kundernas betyg var höga generellt, men av bankens lokalkontor visade sig Linköpingskontoret ha de allra nöjdaste kunderna.

– Vi är glada över det fina resultatet, men samtidigt inte förvånade. Sedan kontoret i Linköping öppnade har erbjudandet tagits emot väldigt väl av kunderna. Resultatet visar att vi gör rätt saker och ger oss goda förutsättningar att vinna nya kunder. Vi ser en stark tillväxt framöver och står på tårna för att ta hand om våra kunder, avslutar Martin Brönner.

Är du privat investerare eller entreprenör i behov av förmögenhetsförvaltning och investeringsrådgivning? Kontakta oss här.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.