Annonssamarbete med Engströms Bil

När du köper en begagnad bil, tänk på detta

Foto: Pixabay

Native2024-06-11 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Botanisera bland begagnade bilar hemma eller i bilhallen
– Ta dig tid att fundera på vilken typ av bil som passar in i ditt liv och i din vardag just nu, tipsar Kristofer Eke, säljare på Engströms Beg.in i Linköping. Vilken bil fyller ditt behov?

På vår hemsida, engstomsbil.se, kan du i lugn och ro kolla in alla våra begagnade bilar. Bilderna är fotograferade med 360-graderskamera där du får bästa tänkbara översikt på bilen.

Dags för ett besök och provkörning
– Dags för ett besök för att testa, känna in och uppleva bilen på plats i bilhallen. Vi finns så klart tillgängliga som bollplank så att du hittar den rätta bilen för dig och dina behov säger Kristofer.

– Du kan också kontakta oss via mejl eller telefon innan du gör ett besök hos oss, fortsätter Kristofer. Då är vi förberedda och du kan smidigt få tillgång till att provköra den eller de bilar du är intresserad av. 

Vill du samtidigt byta in din gamla bil?
Om du har en bil sen tidigare och vill byta in den och lägga som en kontantinsats på din nya bil så hjälper vi dig här hos oss.

– Vi vet att det är mycket att tänka på när det är dags att sälja bilen, fortsätter Kristofer. Vi gör en grundlig kontroll av din bil och ger dig alltid en ärlig och korrekt värdering. Dessutom ser vi till att din pärla får ett nytt hem, så att du kan fokusera på ditt nästa bilköp.

undefined
Kristofer Eke, säljare på Engströms Beg.in i Linköping.

Var noga med att få rätt garanti
När du gjort ditt val av bil - var noga med att du får rätt garanti till din bil.

– Vi hjälper till att paketera bilägandet och välja en passande garanti till din bil. Vi skriver avtal efter dina behov och hjälper sedan dig längs vägen med ditt bilägande. 

Vilka garantier gäller för min begagnade bil?
– Fråga alltid vilka garantier som gäller och om bilföretaget är anslutet till MRF, tipsar Kristofer. Det borgar för en trygg och seriös bilaffär.

– Engströms är anslutna till MRF, fortsätter Kristofer. Våra begagnade bilar är varudeklarerade enligt konsumentverkets riktlinjer samt i nivå med MRF. Vi kan även erbjuda MRF Plus-garanti där garanti via våra koncept Das WeltAuto eller Audi Approved :plus ej går att tillämpa.

Du kan läsa mer om vilka garantier som gäller för just din bil på engstromsbil.se/kop-begagnad-bil

Ska jag teckna ett serviceabonnemang på min bil?
Ett serviceabonnemang kan vara en försäkring för vad som kan hända med din bil och din ekonomi. Med en rullande avbetalning säkrar du upp kostnaden för dina framtida servicebesök och slipper oförutsedda utgifter. Du tjänar som regel på att teckna ett serviceabonnemang och du är också garanterad mot framtida prishöjningar. 

– Hos oss kan du teckna serviceabonnemang på både begagnade och nya bilar av märket Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT eller CUPRA, berättar Kristofer. För en fast månadskostnad får du regelbunden service av din bil på en av våra auktoriserade bilverkstäder. Vill du istället betala hela summan på en gång går det givetvis också bra.

Ett enkelt och tryggt begagnatköp.
Vi vill att du ska känna att ditt begagnatköp är vara enkelt och tryggt.

Våra bilar som är kontrollerade och välbeprövade och för dig som värdesätter trygghet och kloka val, säger Kristofer. Med vårt arbetsflöde tar vi också hand om din bil när du behöver hjälp. Vi är med dig på hela bilresan och vi gillar att göra ditt bilägande enkelt. Allt på ett ställe.

undefined
Jonatan Moroz, säljare på Engströms Beg.in i Linköping.

Detta behöver du ha koll på när du säljer din bil.

1. En ärlig första värdering
– Du behöver alltid få en korrekt och ärlig värdering av din bil. En bra säljare har daglig koll på marknaden och ser över den aktuella prisbilden för just din bilmodell, berättar Jonatan Moroz, säljare på Engströms Beg.in i Linköping.

– Vi på Engströms har koll på marknaden, bollar värderingen tillsammans med dig och svarar på dina frågor, fortsätter Jonatan. 

– Är du intresserad av att byta in din bil mot en annan, så hjälper vi dig med att hitta rätt bil för dig.

2. Att bilen testas grundligt och du får en andra värdering
I nästa steg bokar man oftast in en grundlig genomgång av din bil, där man kollar upp mycket mer än vad som ingår i en vanlig besiktning.

– Att gå igenom allt från bromsar, motor och däck till hur ACn fungerar tycker vi är en självklarhet, fortsätter Jonatan, så vi vet vilka eventuella åtgärder som behövs. 

– Därefter går vi igenom testprotokollet med dig och gör en andra värdering, där kostnaderna för nödvändiga reparationer dras av.

3. Att lösa ägarbytet tryggt och smidigt
Se till att ägarbytet sker direkt och har du lån på bilen så kanske du vill ha hjälp till att lösa dem. Du lämnar bilen i befintligt skick, att så att bilföretaget reparerar det som behövs, städar och tvättar bilen samt ser till att den får ett nytt hem.

– Allt det hjälper vi på Engströms till med och slutligen tar vi hand om allt det praktiska, fortsätter Jonatan. 

Vi gör det tryggt och enkelt att sälja din bil
– Vi vet att det är mycket att tänka på när det är dags att sälja bilen. Vi gör en grundlig kontroll av din bil och ger dig alltid en ärlig och korrekt värdering. Dessutom ser vi till att din pärla får ett nytt hem, så att du kan fokusera på ditt nästa bilköp. 

Vi finns här för dig och gör ditt bilägandet så smidigt och tryggt som möjligt.

Läs mer på: engstromsbil.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.