Annonssamarbete med Engströms Bil

Alla tjänster på ett ställe: Det gör livet enklare för dig som kund

Engströms Bil är en fullserviceanläggning och en helhetsleverantör av service, reparationer, tvätt, städning, byte av vindruta, däckbyte och däckhotell bland annat. Allt för att underlätta livet som bilägare och erbjuda hjälp på ett och samma ställe, året om.

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa.

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa.

Foto: Engströms Bil

Native2023-04-28 18:00
Detta är ett annonssamarbete.

– Det här är inget nytt, servicetjänsterna har vi haft i alla år, berättar Jacob Svensson, skadeverkstadschef på Engströms och fortsätter:
– Men det är inte alla som känt till det. Nu vill vi lyfta fram vad vi kan hjälpa till med och göra det så enkelt som möjligt för kunden. 

undefined
Jacob Svensson, skadeverkstadschef på Engströms, arbetar för att kunden ska få en så smidig och enkel upplevelse som möjligt.

– Oavsett om du älskar att åka bil eller om du ser bilen som ett sätt att ta sig från en plats till en annan, så är den en viktig del i ditt liv. Engströms Care4Life underlättar livet för bilägare genom att erbjuda hjälp med allt som våra kunder behöver – på ett och samma ställe, året om.

Laga stenskott och byta vindruta

Nu inför våren sopas gatorna fria från isgrus och damm och risken att få ett stenskott i vindrutan är stor. Hur går man tillväga om olyckan är framme?
– Vindrutan är en del av bilens bärande konstruktion och en vital del av din bil. Till exempel behöver din airbag stöd av vindrutan för att fungera korrekt vid en krock.

– Om du har tur händer ingenting när du hör det distinkta ”klicket” av en sten som träffar vindrutan. Har du otur efterlämnar stenen en skadad vindruta och då har du två alternativ, att laga stenskottet eller att byta vindruta. Är du osäker så kom till oss så gör vi en bedömning.
– Om skadan är mindre än en gammal 5-krona går det att laga. Tänk på att täcka över skadan med ett stenskottplåster. Plåstren finns att hämta gratis hos oss.

Mindre skador och skadebesiktning

En skadeverkstad hanterar ofta många olika typer av skador på bilen. Allt ifrån mindre repor i lacken till mer omfattande plåt- och krockskador. 

– Har din bil fått repor eller bucklor? Mindre skador åtgärdar vi snabbt och effektivt i vår verkstad – det är ofta billigare än självrisken. Har du större skador så kontakta ditt försäkringsbolag för att få ett skadenummer och sedan bokar du enkelt en tid för skadebesiktning hos oss.
– Och när du bokar reparation, varför inte passa på att boka in en bilvård, en däckbalansering eller ett lackskydd? Då får du allt gjort på samma ställe och på en gång.

Mer om Engströms bil

hemsidan hittar du mer information och kan enkelt ta kontakt. 

Alla tjänster på ett ställe – det gör livet enklare för våra kunder.

Biltvätt - Bilvård - Hjulskifte – Däckhotell – Däck- och hjulbalansering – Nya däck och fälgar – Lackskydd – Laga stenskott – Byta vindruta – Reparera skador m.m

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.