Annonssamarbete med Länsförsäkringar Östgöta

Skaffa en samlad trygghet över din ekonomi

Att samla sina försäkringar och banktjänster på ett och samma ställe behöver varken kännas otryggt eller svårt. ”Det var både smidigt och smärtfritt att flytta över till Länsförsäkringar Östgöta”, berättar Per Johansson.

"I vår relation med banken är det viktigt för oss att känna att vi får en personlig service och att den som tar emot våra samtal vet vilka vi är."

"I vår relation med banken är det viktigt för oss att känna att vi får en personlig service och att den som tar emot våra samtal vet vilka vi är."

Foto: Öst Media

Native2022-06-07 09:23
Detta är ett annonssamarbete.

I över tjugo år har Brorssons Entreprenad AB arbetat efter en och samma anda: att i alla lägen utföra ett kvalitativt arbete. År 2019 tog andra generationen över verksamheten och den drivs idag av bröderna Per och Erik Johansson. 

— Vi arbetar med mark och anläggning, vilket gör att jobbet tar oss till nya platser hela tiden och vi är sällan på samma ställe två dagar i rad. Det är bland det bästa med det här jobbet, att det är så varierande och ständigt ger oss nya utmaningar att ta oss an, berättar Erik. 

Samla allt och knyt ihop säcken 
För bröderna är trygghet, kvalitet och god service ledord i deras arbete. När det därför var dags att byta bank var detta något de själva kom att efterfråga.  Genom att samla sina banktjänster och försäkringar på ett och samma ställe kunde de få en bättre överblick över sin ekonomi. 

— I vår relation med banken är det viktigt för oss att känna att vi får en personlig service och att den som tar emot våra samtal vet vilka vi är. Vi har tidigare haft våra försäkringar hos Länsförsäkringar Östgöta och har aldrig varit annat än nöjda med det bemötande vi fått. När vi ville samla alla våra ärenden under ett och samma tak var det därför självklart för oss att flytta över allt till dem, berättar Per och fortsätter: 

— Den främsta fördelen vi ser med att ha våra försäkringar och banktjänster på ett och samma ställe är smidigheten och möjligheten att kunna släppa vissa delar som nu i stället sker per automatik. Till exempel så sker all vår inregistrering av fordon automatiskt och vi har tillsammans med vår kontakt på Länsförsäkringar en genomgång varje år för att se till så allt stämmer. 

Erik fyller i: 

— Vi har en hel del dyra maskiner som vi jobbar med längs vägarna och både det ena och det andra kan hända. Vi har haft en del skador och då har hjälpen bara varit ett samtal bort. För inte allt för länge sedan hjälpte vår kontakt oss med att förhandla i ett ärende och hittade en lösning snabbt och smidigt. 

undefined
"I vår relation med banken är det viktigt för oss att känna att vi får en personlig service och att den som tar emot våra samtal vet vilka vi är."

Hur resonerar ni som företagare gällande er egen framtida pension? 
— Ja du, hur resonerar man? skrattar Per och fortsätter: 

— Vi har personlig hjälp från Länsförsäkringar som varje år uppdaterar oss om hur det ser ut och hjälper oss hur vi ska tänka och resonera. De är väldigt kunniga och gör att vi känner oss trygga och kan lita på att de vet vad de gör så att vi har så vi klarar oss när den dagen väl kommer. 

— På deras hemsida är det även väldigt enkelt att följa sin privata ekonomi, fyller Erik i. 

Att byta bank  
Att byta bank är något vi av olika anledningar ibland behöver göra och det kan kännas både osäkert och rörigt. Det är mycket att tänka på och viktigt att det går rätt till. 

— Det var både smidigt och smärtfritt att flytta över till Länsförsäkringar Östgöta. Vi fick hjälp och stöttning genom hela processen och våra kontaktpersoner kunde ge svar på våra frågor. Det kändes väldigt tryggt, berättar Per. 

Brodern Erik kan inte göra annat än att instämma. 

— Vi var så nöjda med den hjälp vi fått när det kommer till våra försäkringar, så att vi skulle vara annat än det när det gällde resten tvekade vi aldrig på. De lever upp till våra förväntningar och lyssnar till våra behov och vad vi tycker och tänker. Att de dessutom är medlemsägda och har en prisbelönad internetbank är bara plus i kanten! 

undefined
Sedan 2019 driver bröderna Eric och Per verksamheten.
I över tjugo år har Brorssons Entreprenad AB arbetat efter en och samma anda: att i alla lägen utföra ett kvalitativt arbete.
I över tjugo år har Brorssons Entreprenad AB arbetat efter en och samma anda: att i alla lägen utföra ett kvalitativt arbete.
Länsförsäkringar Östgöta

Länsförsäkringar Östgöta har företagsbank, försäkringar och pensionslösningar för företag och privatpersoner enkelt samlade på ett ställe. Kontakta Länsförsäkringar Östgöta på: 

Telefon: 013-29 00 00 

Mejl: info@lfostgota.se

Teamet från Länsförsäkringar Östgöta som arbetar tillsammans med Brorssons Entreprenad:

Sibel Ergul, företagsrådgivare bank

Johan Gustavsson, rådgivare företagsförsäkring

Magnus Eriksson, rådgivare tjänstepension och kapitalplaceringar

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.