Annonssamarbete med Bjurfors Linköping

Så växer Bjurfors tillsammans med Linköping

    Torbjörn Bentzer, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors.
Torbjörn Bentzer, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors.

Med lyckade avslutade projekt och nya spännande försäljningar på gång siktar Bjurfors ännu högre. ”Vi kommer inte att slå av på takten, utan snarare lägga gasen i botten och fortsätta framåt”, säger Torbjörn Bentzer på Bjurfors.

Native 15 mars 2022 07:28
Detta är ett annonssamarbete.

Bjurfors har idag vuxit och blivit en etablerad marknadsaktör i Linköping med omnejd. Nu är siktet inställt på att bli Linköpings topp tre mäklarbyrå.  

— År 2021 har varit ett fantastiskt år på flera olika sätt. Det har gått bra för oss på Bjurfors och vi har ambitionen att bli ännu bättre. Vi kommer inte att slå av på takten, utan snarare lägga gasen i botten och fortsätta framåt. Linköping fortsätter att växa och vi planerar att växa i samma takt. Vi har våra kunder att tacka för vår framgångssaga. Vi har gjort denna resa tillsammans med dem, säger Torbjörn Bentzer, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors.  

undefined
Från vänster: Felicia Gidlöf och Malin Eklund, säljkoordinatorer.

Ett av de lyckade projekt som genomförts under året är samarbetet med JM och nyproduktionssatsningen i Valla.

— För oss är det som en fjäder i hatten att en så stor och betydelsefull aktör som JM väljer oss som samarbetspartner. Idag är nyproduktionerna i Valla slutsålda och vi kan inte påstå annat än att vi är nöjda med arbetet, säger Gustav Spetz, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors. 

undefined
Från vänster: Gustav Spetz och Philip Stråkander, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors.

Parallellt med Valla har Bjurfors arbetat med projektet Gläntan. Nyproduktionen är placerad i utkanten av Södra Ekkällan och försäljningen av de 109 ljusa lägenheterna är i full gång. 

Att området kring Folkungavallen i Linköping just nu utvecklas för fullt är det få som missat. Här skapas en ny och naturlig del av framtidens innerstad – och Bjurfors är med på tåget. 

— Totalt kommer det att bli fem helt nya kvarter i Linköpings nya innerstad, och vi på Bjurfors kommer vara en del av de omkring 600 nya bostäderna som byggs. Det är ett spännande projekt och Folkungavallen kommer att bli ett fantastiskt område att bo och vistas i, berättar Gustav. 

undefined
Från vänster: Malin Eklund, säljkoordinator. Jenny Larsson, fastighetsmäklare. Felicia Gidlöf, säljkoordinator.

Att köpa eller sälja en bostad är en stor affär i livet. Med skicklighet och erfarenhet vill Bjurfors därför se till att sina kunder gör en så bra affär som möjligt, samtidigt som de känner sig trygga under resans gång.

— Det viktigaste för oss är att hjälpa våra kunder och vi har därför ett personligt engagemang i varje affär. Hos oss får man en dedikerad mäklare som ger allt i varje moment. Våra kunder är en del av oss och vi är en byrå att räkna med. Vi ger alla våra kunder en premiumupplevelse, menar Torbjörn. 

undefined
Gustaf Stråkander, fastighetsmäklare.

Under året har Bjurfors även välkomnat tre nya mäklare till sitt sammansvetsade team, nämligen Jenny Larsson, Marcus Jansson och William Westerdahl. 

— Våra nya, hungriga mäklare kom i gång med att göra affärer hos oss redan från första dagen och har anammat Bjurfors premiumanda direkt. Bjurfors har kommit att bli ett så pass starkt varumärke att mäklarna i sig kan växa tillsammans med det, säger Philip Stråkander, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors. 

Att vara mäklare är ett yrke som ofta förknippas med att arbeta som en ensamvarg och att behöva slita ensam för sitt eget arbete, något som Bjurfors hoppas kunna motbevisa. 

— Vi är ett tight team som arbetar tillsammans och för oss är det minst lika viktigt att ha roligt som det är att stötta varandra. Vi har som ledord att bli Linköpings mest attraktiva mäklarbyrå och tillsammans är vi ett lag som kommer att ta oss dit, avslutar Philip. 

undefined
Från vänster: Marcus Jansson och Johan Carlfjord, fastighetsmäklare.
Bjurfors Linköping

Vill du veta mer? Här kan du få mer information om Bjurfors i Linköping. 

BESÖKSADRESS:

Sankt Larsgatan 24

582 24 Linköping

E-POST: linkoping@bjurfors.se 

TELEFON: 013-560 33 20

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.