Annonssamarbete med Handelsbanken

Så hittade de styrkan i sin relation till banken

Att samla sina försäkringar och banktjänster under samma tak är både tryggt och smidigt. ”Vårt ömsesidiga givande och tagande är en av grundpelarna i vår långsiktiga och värdefulla relation”, menar Pelle Widholm.

Therese Törnkvist Widholm och Pelle Widholm uppskattar flexibiliteten, tryggheten och kunskapen hos Handelsbanken.

Therese Törnkvist Widholm och Pelle Widholm uppskattar flexibiliteten, tryggheten och kunskapen hos Handelsbanken.

Foto: Öst Media

Native2022-11-30 14:38
Detta är ett annonssamarbete.

Med en tillväxtresa utan dess like har familjeföretaget Vernum Maskins ägare Therese Törnkvist Widholm och Pelle Widholm tillsammans med sina medarbetare haft ett enda mål i sikte: att i alla lägen leverera kvalitativ service med kunden i fokus. När Therese och Pelle skulle välja var de ville samla sina banktjänster och försäkringar var det därför just kvalitet, god service och trygghet som var deras ledord – de ville bli bemötta på samma sätt som de bemöter sina egna kunder. 

– Vi ser alltid till våra kunders bästa och vill då självklart även bli bemötta på samma sätt från de vi vänder oss till. Att samla såväl vår privata ekonomi och försäkringar som företagets affärer och pensionssparande hos Handelsbanken var därför rätt val för oss, berättar Therese. 

Handelsbanken har en stor andel nöjda kunder, där relationen till banken och långsiktigheten är en viktig förklaring till varför. Från början var Pelle och Therese endast privatkunder hos Handelsbanken, men eftersom de var så nöjda valde de även att flytta in företaget och samla allt på samma ställe. 

– Det var ett naturligt steg för oss. Handelsbanken har gedigen kunskap och lång erfarenhet av både privat- och företagskunder, vilket är en av anledningarna till att vi valde att vända oss till dem. De hittar trygga lösningar och ser helheten hos oss kunder. Vårt ömsesidiga givande och tagande är en av grundpelarna i vår långsiktiga och värdefulla relation, säger Pelle. 

Vernum Maskin har gjort en snabb tillväxtresa som varit både tuff och rolig. 

– Under denna resa har Handelsbanken varit ett bra bollplank att diskutera idéer och tillvägagångssätt med. Vi verkar inom en bransch där snabba beslut och korta ledtider på tunga investeringar är a och o för att vår verksamhet ska fungera. Där har Handelsbanken hittat arbetssätt som är anpassade efter oss och våra behov. Det är aldrig några problem att få hjälp, berättar Therese och fortsätter: 

– De är professionella och familjära i sitt bemötande. Oavsett om vi är i kontakt med våra egna rådgivare eller med någon annan så känner man sig sedd och omhändertagen. Det märks tydligt att de värnar om sina kunder och vad som är bäst för oss. 

undefined
Adam Eld Möller, privatrådgivare på Handelsbanken i Mjölby.

Utöver tryggheten är det viktigt för Handelsbanken i Mjölby att kunden upplever att det är enkelt och smidigt att vända sig till dem. Därför kan kunden anpassa sina kontaktvägar efter vad deras ärende handlar om. Gäller det till exempel allmänna frågor går allt att hantera digitalt via telefon eller videomöten om så önskas, men vid större och viktigare händelser som att till exempel starta bolag, köpa bostad eller bilda familj kan det kännas bättre att träffa någon på det lokala kontoret. På så sätt kan Handelsbanken även erbjuda tryggheten i det personliga mötet. 

– En bra relation med oss innebär omsorg och trygghet genom hela livet och att kunden känner att det inte är långt till oss. Vi är bara ett telefonsamtal bort. Men även att kunden känner ett förtroende för det lokala bankkontoret som de kanske haft kontakt med tidigare, säger Adam Eld Möller, privatrådgivare på Handelsbanken i Mjölby. 

Handelsbanken

Varmt välkommen till Handelsbanken i Mjölby. Vi har lång erfarenhet av bankaffärer och kan hjälpa dig med allt som rör din ekonomi. Dessutom är vi specialister på den lokala marknaden här i Östergötland.

Kontakta oss.

Karta: Handelsbanken Mjölby
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.