Annonssamarbete med Klinik Johlin

Premiär för ny skönhetsklinik i Västervik

Nu har Klinik Johlin öppnat i Västervik och är redo att ta emot patienter från hela Sverige. Här finns ett brett utbud av behandlingar både inom kirurgi och injektioner. Två efterfrågade behandlingar är ögonlocksoperationer och hårtransplantation. ”Vi vill hjälpa människor och ge behandlingar av högsta möjliga kvalité till ett tillgängligt pris”, säger Elin Pentakota, sjuksköterska.

Johan Pentakota och Elin Pentakota på Klinik Johlin.

Johan Pentakota och Elin Pentakota på Klinik Johlin.

Foto: Jonas Svensson

Native2024-05-06 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

I slutet av april öppnade Klinik Johlin sina dörrar. Kliniken drivs av Johan Pentakota, överläkare och Elin Pentakota, sjuksköterska.

– Det kändes som ett naturligt steg att starta eget och nu kunna hjälpa människor ännu effektivare. Vi älskar det vi gör och vill skapa en skönhetsvård som är tillgänglig för alla, säger Johan Pentakota.

Elin Pentakota och Johan Pentakota har tillsammans över 20 års erfarenhet av att jobba inom sjukvården. Elin är sjuksköterska och tar nu med den kompetensen in i skönhetsvården med fokus på estetiska injektionsbehandlingar.

– Nu kommer jag att kunna kombinera min kompetens med min kreativa sida. Det är otroligt viktigt att gå till legitimerad personal om man vill utföra behandlingar för att kunna få ett bra och naturligt resultat som håller länge, säger Elin.

undefined
"Nu kommer jag att kunna kombinera min kompetens med min kreativa sida", säger Elin.
undefined
Botox är en populär behandling.

Johan är överläkare inom öron, näsa och hals. Han ser främst fram emot att kunna hjälpa ännu fler patienter nu jämfört med som anställd inom reguljär vård, då det nu går att ha full kontroll över väntetiderna på den egna kliniken.

– Som anställd inom reguljär vård måste man följa system som kan orsaka långa väntetider, medan vi nu kommer att kunna erbjuda hjälp snabbt från första kontakten med en patient, säger Johan.

För Elin och Johan är det viktigt att alla ska känna sig välkomna in till Klinik Johlin. De menar att det är okej att bry sig om sitt utseende och vilja återskapa något eller hitta en lösning på ett komplex.

– Vi vill stå för det naturliga resultatet, att man får pyssla om sig och att man gör det för sin egen skull. Man ska inte underskatta vad det kan göra att ta hand om sitt yttre, det gör ofta att även insidan mår bättre, säger Elin.

– Ett av våra mål är att det inte ska kännas så laddat att höra av sig till oss. Vi tror att många är potentiella kunder till oss men inte vet om det ännu. Om man är nyfiken får man gärna komma förbi eller ha en digital konsultation kostnadsfritt, säger Johan.

undefined
"Vi älskar det vi gör och vill skapa en skönhetsvård som är tillgänglig för alla", säger Johan Pentakota.

Naturliga resultat och den vanliga människan i fokus
Ett av de främsta målen med kliniken är att göra skönhetsvård mer tillgänglig. Prissättningen kommer att konkurrera med både Stockholm och utlandet som många väljer att åka till.

– Vi tänkte på våra föräldrar och människor runt omkring oss när vi tog fram priserna. Personer med en vanlig lön ska kunna unna sig en behandling hos oss, säger Elin.

Kliniken erbjuder kirurgiska behandlingar, botox och fillers. Både Elin och Johan har märkt av ett stort intresse för ögonlocksoperationer och hårtransplantationer.

– Ögonlocksoperationer har fått stor popularitet både på grund av estetiska skäl, som att vilja se piggare ut, och även funktionella då hängande ögonlock kan ge eksem och spänningshuvudvärk. Det är en relativt enkel behandling som utförs under lokalbedövning och patienten kan ofta återvända till jobbet igen efter några få dagar, säger Johan och fortsätter:

– Hårtransplantationer riktar sig till de som lider av tunnhårighet och önskar sig sitt hår tillbaka. Många åker till utlandet för den här sortens behandling så vi kommer försöka prismatcha så att fler väljer att göra den inom Sverige. Utöver estetiska behandlingar kommer vi bland annat att erbjuda borttagning av hudförändringar.

Läs mer om alla behandlingar här!

undefined
Förberedelser inför ögonlocksoperation.

Det viktigaste för Klinik Johlin är att erbjuda en trygghet och att finnas där för sina kunder under hela resan. 

– Vi vill hjälpa människor och ge behandlingar av högsta möjliga kvalité till ett tillgängligt pris. Vi mår bra när vi får andra att må bra och tror på att göra det där lilla extra. Dessutom lovar vi att bjuda på riktigt gott fika när man kommer förbi oss på konsultation, säger Elin.

Klinik Johlin

Skönhetsvård med fokus på det naturliga resultatet. 

Hemsida: www.klinikjohlin.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.