Annonssamarbete med Klinik Johlin

PremiÀr för ny skönhetsklinik i VÀstervik

Nu har Klinik Johlin öppnat i VĂ€stervik och Ă€r redo att ta emot patienter frĂ„n hela Sverige. HĂ€r finns ett brett utbud av behandlingar bĂ„de inom kirurgi och injektioner. TvĂ„ efterfrĂ„gade behandlingar Ă€r ögonlocksoperationer och hĂ„rtransplantation. ”Vi vill hjĂ€lpa mĂ€nniskor och ge behandlingar av högsta möjliga kvalitĂ© till ett tillgĂ€ngligt pris”, sĂ€ger Elin Pentakota, sjuksköterska.

Johan Pentakota och Elin Pentakota pÄ Klinik Johlin.

Johan Pentakota och Elin Pentakota pÄ Klinik Johlin.

Foto: Jonas Svensson

Native2024-05-06 01:00
Detta Àr ett annonssamarbete.

I slutet av april öppnade Klinik Johlin sina dörrar. Kliniken drivs av Johan Pentakota, överlÀkare och Elin Pentakota, sjuksköterska.

– Det kĂ€ndes som ett naturligt steg att starta eget och nu kunna hjĂ€lpa mĂ€nniskor Ă€nnu effektivare. Vi Ă€lskar det vi gör och vill skapa en skönhetsvĂ„rd som Ă€r tillgĂ€nglig för alla, sĂ€ger Johan Pentakota.

Elin Pentakota och Johan Pentakota har tillsammans över 20 Ärs erfarenhet av att jobba inom sjukvÄrden. Elin Àr sjuksköterska och tar nu med den kompetensen in i skönhetsvÄrden med fokus pÄ estetiska injektionsbehandlingar.

– Nu kommer jag att kunna kombinera min kompetens med min kreativa sida. Det Ă€r otroligt viktigt att gĂ„ till legitimerad personal om man vill utföra behandlingar för att kunna fĂ„ ett bra och naturligt resultat som hĂ„ller lĂ€nge, sĂ€ger Elin.

undefined
"Nu kommer jag att kunna kombinera min kompetens med min kreativa sida", sÀger Elin.
undefined
Botox Àr en populÀr behandling.

Johan Àr överlÀkare inom öron, nÀsa och hals. Han ser frÀmst fram emot att kunna hjÀlpa Ànnu fler patienter nu jÀmfört med som anstÀlld inom reguljÀr vÄrd, dÄ det nu gÄr att ha full kontroll över vÀntetiderna pÄ den egna kliniken.

– Som anstĂ€lld inom reguljĂ€r vĂ„rd mĂ„ste man följa system som kan orsaka lĂ„nga vĂ€ntetider, medan vi nu kommer att kunna erbjuda hjĂ€lp snabbt frĂ„n första kontakten med en patient, sĂ€ger Johan.

För Elin och Johan Àr det viktigt att alla ska kÀnna sig vÀlkomna in till Klinik Johlin. De menar att det Àr okej att bry sig om sitt utseende och vilja Äterskapa nÄgot eller hitta en lösning pÄ ett komplex.

– Vi vill stĂ„ för det naturliga resultatet, att man fĂ„r pyssla om sig och att man gör det för sin egen skull. Man ska inte underskatta vad det kan göra att ta hand om sitt yttre, det gör ofta att Ă€ven insidan mĂ„r bĂ€ttre, sĂ€ger Elin.

– Ett av vĂ„ra mĂ„l Ă€r att det inte ska kĂ€nnas sĂ„ laddat att höra av sig till oss. Vi tror att mĂ„nga Ă€r potentiella kunder till oss men inte vet om det Ă€nnu. Om man Ă€r nyfiken fĂ„r man gĂ€rna komma förbi eller ha en digital konsultation kostnadsfritt, sĂ€ger Johan.

undefined
"Vi Àlskar det vi gör och vill skapa en skönhetsvÄrd som Àr tillgÀnglig för alla", sÀger Johan Pentakota.

Naturliga resultat och den vanliga mÀnniskan i fokus
Ett av de frÀmsta mÄlen med kliniken Àr att göra skönhetsvÄrd mer tillgÀnglig. PrissÀttningen kommer att konkurrera med bÄde Stockholm och utlandet som mÄnga vÀljer att Äka till.

– Vi tĂ€nkte pĂ„ vĂ„ra förĂ€ldrar och mĂ€nniskor runt omkring oss nĂ€r vi tog fram priserna. Personer med en vanlig lön ska kunna unna sig en behandling hos oss, sĂ€ger Elin.

Kliniken erbjuder kirurgiska behandlingar, botox och fillers. BÄde Elin och Johan har mÀrkt av ett stort intresse för ögonlocksoperationer och hÄrtransplantationer.

– Ögonlocksoperationer har fĂ„tt stor popularitet bĂ„de pĂ„ grund av estetiska skĂ€l, som att vilja se piggare ut, och Ă€ven funktionella dĂ„ hĂ€ngande ögonlock kan ge eksem och spĂ€nningshuvudvĂ€rk. Det Ă€r en relativt enkel behandling som utförs under lokalbedövning och patienten kan ofta Ă„tervĂ€nda till jobbet igen efter nĂ„gra fĂ„ dagar, sĂ€ger Johan och fortsĂ€tter:

– HĂ„rtransplantationer riktar sig till de som lider av tunnhĂ„righet och önskar sig sitt hĂ„r tillbaka. MĂ„nga Ă„ker till utlandet för den hĂ€r sortens behandling sĂ„ vi kommer försöka prismatcha sĂ„ att fler vĂ€ljer att göra den inom Sverige. Utöver estetiska behandlingar kommer vi bland annat att erbjuda borttagning av hudförĂ€ndringar.

LÀs mer om alla behandlingar hÀr!

undefined
Förberedelser inför ögonlocksoperation.

Det viktigaste för Klinik Johlin Ă€r att erbjuda en trygghet och att finnas dĂ€r för sina kunder under hela resan. 

– Vi vill hjĂ€lpa mĂ€nniskor och ge behandlingar av högsta möjliga kvalitĂ© till ett tillgĂ€ngligt pris. Vi mĂ„r bra nĂ€r vi fĂ„r andra att mĂ„ bra och tror pĂ„ att göra det dĂ€r lilla extra. Dessutom lovar vi att bjuda pĂ„ riktigt gott fika nĂ€r man kommer förbi oss pĂ„ konsultation, sĂ€ger Elin.

Klinik Johlin

SkönhetsvĂ„rd med fokus pĂ„ det naturliga resultatet. 

Hemsida: www.klinikjohlin.se

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ Corren.