Annonssamarbete med Quality Hotel Ekoxen

Njut av vällagad brasserimat vid trädgårdsföreningen

Mitt i centrala Linköping vid trädgårdsföreningen ligger Quality Hotel Ekoxen. Här finns ett stort utbud av rum för såväl konferensgäster som barnfamiljer. Deras restaurang The Social Bar & Bistro står öppen för alla besökare. ”Vi erbjuder vällagad och välkänd mat”, säger Jacob Corlin, Hotelldirektör.

The Social Bar & Bistro är tillgänglig för både hotellets gäster och allmänheten.

The Social Bar & Bistro är tillgänglig för både hotellets gäster och allmänheten.

Foto: Content Studio/NTM Media

Native2024-02-15 14:06
Detta är ett annonssamarbete.

The Social Bar & Bistro är tillgänglig för både hotellets gäster och allmänheten, du behöver därför inte nyttja något av hotellrummen utan kan endast besöka restaurangen om så önskas.

– Alla som vill är varmt välkomna att komma hit för att njuta av en måltid, även om man bara vill lyxa till det med frukost, säger Jacob Corlin.

undefined
Restaurangen erbjuder klassisk brasserimat.

Restaurangen erbjuder klassisk brasserimat som bland annat schnitzel och skagenröra. Maten är enligt Jacob både vällagad och välkänd.

– Det ska vara lätt att få mat oavsett vad man kan och vill äta. Vi har ett par rätter på à la carte-menyn som är vegetariska och självklart en barnmeny med flera alternativ.

undefined
På The Social Bar & Bistro kan du njuta av både god mat och dryck.

För aktuell meny ta en titt på deras hemsida.

undefined
The Social Bar & Bistro är tillgänglig för både hotellets gäster och allmänheten.

Restaurangen är indelad i olika rum, en del är primärt till för à la carte-gäster, där miljön är lite lugnare. En annan del är mer riktad till konferensgäster och större grupper, där kan det vara något mer rörelse.

– Det beror på hur många gäster vi har den dagen. Händer det saker i stan som att det är en innebandyturnering eller en konsert är det jättemycket folk här och händer det inget den dagen så kan det vara lite lugnare. 

undefined
Jacob Corlin är Hotelldirektör för Ekoxen. "Det ska vara lätt att få mat oavsett vad man kan och vill äta", säger han om restaurangen.

På sommaren har The Social Bar & Bistro en stor uteservering i söderläge, där kan besökarna njuta av mat och dryck i solen.

– Vi inreder uteserveringen med mattor, blommor och annat trevligt, den blir väldigt mysig, och så finns det en bar utomhus med. Det är lite lugnare här jämfört med större uteserveringar som ligger mer centralt, det är många som kommer förbi och slår sig ner för ett glas här innan de väljer att gå vidare.

undefined
Restaurangen är indelad i olika rum, en del är primärt till för à la carte-gäster, där är miljön lite lugnare.

Jacob berättar att återkopplingen från gästerna har varit goda, vilket också syns vid mätningar som gjorts.

– Vi jämför oss med andra Quality Hotels i Sverige och där har vi hela tiden legat riktigt bra till så både mat och service sticker ut i Linköping jämfört med våra kollegor som har samma koncept, säger han.

undefined
Restaurangen erbjuder flera vegetariska rätter, och även en barnmeny med flera alternativ.
Quality Hotel Ekoxen

Ekoxen har 207 rum varav flera familjerum, två minisviter och en svit.

Hotellet erbjuder 13 konferenslokaler, den största rymmer cirka 160 personer.

Lunch serveras på restaurangen fem dagar i veckan måndag–fredag, middag sex dagar i veckan måndag–lördag. Frukost serveras alla dagar. För aktuella öppettider se hemsidan.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.