Annonssamarbete med The Box Hotel

Lyxa till vardagen – välj bland olika spapaket

På Quality Hotel The Box finns något för alla. Stort utbud av olika hotellrum, spaområde på 350 kvadratmeter, härliga loungeytor och mycket mer. ”Det är väldigt mysigt, trevligt och avkopplande här. Du får mycket upplevelse för pengarna”, säger Malin Klaar, Hotellchef.

Hotellets spa är på 350 kvadratmeter och har tre pooler.

Hotellets spa är på 350 kvadratmeter och har tre pooler.

Foto: Content Studio/NTM Media

Native2024-02-15 08:00
Detta är ett annonssamarbete.

Quality Hotel The Box erbjuder moderna hotellrum och sociala ytor där gästerna kan ta del av shuffleboard, stor lounge och en extra bar.

– De är många som blir överraskade när de väl kommer hit, hotellet ser kanske inte mycket ut för världen utanpå men när de väl kommer hit så blir de väldigt positivt överraskade, säger Malin Klaar, Hotellchef. 

– Vi har en härlig restaurang med blandad meny där vi har något för alla smaker. Vi ser gärna att personer utanför hotellet kommer hit och äter i vår restaurang, man behöver inte bo på hotellet. Och det gäller inte bara middag utan även frukost. Sen har vi även en fantastisk lounge där man kan sitta och jobba eller ta en drink, det är väldigt avkopplande där.

undefined
Hotellet har en avkopplande lounge där besökarna kan sitta och jobba eller ta en drink.

Hotellet erbjuder olika spapaket, här är de som du kan välja mellan:

Wellnesspaketet: Övernattning med två timmars spa och tvårättersmiddag i restaurangen samt frukostbuffé. Standardrum ingår vid övernattningen men det går att betala extra för uppgradering. Gäller måndag-lördag.

Sprullepaketet: Frukost och två timmars spa. Gäller onsdag-fredag.

Aw-paketet: Två timmars spa, en valfri rätt på restaurangen + en valfri dryck.

undefined
Hotellets spa är på 350 kvadratmeter och har tre pooler.

Hotellets spa är på 350 kvadratmeter, där finns tre pooler varav en är placerad utomhus, en jacuzzi och en champagnepool där små bubblor utstrålas med jämna mellanrum. Det finns även en ångbastu, torrbastu och fotbad. 

– Alla poolerna är 37 grader varma, sen har vi så kallade årstidsduschar med olika strålar, en är utrustad med iskallt vatten som man kan hälla över sig. Sen har vi en bar inne i spaavdelningen där man kan köpa dryck och enklare mat, säger Malin.

undefined
Hotelldirektör Jacob Corlin hänger i spaavdelningen med Hotellcehefen Malin Klaar.

Alla spagäster får nyttja hotellets gym, och till spaavdelningen lånas det ut morgonrock, handduk och tofflor. Det går även att köpa ansiktsmask och ritualbrickor med kroppsinpackning, olika lotions och fotsalt.

– Vi får många par som kommer hit, och när det gäller aw-paketet så är det oftast företag som nyttjar det. Sen får vi även besök av möhippor och svensexor emellanåt. Det går att abonnera spat men då måste man skicka en förfrågan så får vi se om det går att lösa, det beror på vad det är för datum och tid, säger Malin och fortsätter:

– Det är väldigt mysigt, trevligt och avkopplande här. Du får mycket upplevelse för pengarna.

undefined
The Box har en restaurang med blandad meny där det finns något för alla smaker.

Hotellet har precis fått ett nytt bokningssystem vilket gör det enklare för gästerna att själva kunna välja mellan olika alternativ.

– Vi är jätteglada för det nya systemet. Tidigare har man behövt ringa eller mejla för att boka sin tid, men nu kan man gå in via vår hemsida och boka själv digitalt, det är väldigt smidigt, avslutar Malin.

undefined
Malin Klaar är Hotellchef på The Box.
The Box

Hotellet har 176 rum (endast dubbelrum) fördelade i olika kategorier.

En svit, 24 deluxerum och tre konferenslokaler varav en som rymmer 130 personer.

Hotellet erbjuder gratis parkering.

Lunch serveras på restaurangen fem dagar i veckan måndag– fredag, middag sex dagar i veckan måndag– lördag. För mer info om restaurangen och öppettiderna här. Frukost serveras alla dagar, för aktuella öppettider se vår hemsida

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.