Detta är ett annonssamarbete

Linköpingsbor ska få Sveriges mest personliga lägenheter

Referensbild på RAW Vallastaden.
Referensbild på RAW Vallastaden.

Ett av Sveriges första råa lägenhetshus planeras i Vallastaden i Linköping. Här bygger RAW Property ett hus med 69 lägenheter, utifrån ett banbrytande koncept där köparna själva får färdigställa sina boenden – efter smak och personlighet.

Native 15 februari 2022 10:21
Detta är ett annonssamarbete.

RAW Property är först i Sverige med att bygga råa lägenheter, ett helt nytt koncept som ger varje individ möjlighet att skapa ett eget och personligt hem. Genom att producera lägenheter som vid tillträde bara består av golv, väggar, tak och stora fönsterpartier låter man varje boende färdigställa sitt boende efter egen smak. Genom att göra sin egen rumsindelning och bara lägga till det man själv vill ha, utan att först behöva riva ut någonting.

undefined
Oliver Thornton, vd och grundare på RAW Property.

Lär dig mer om Sveriges mest personliga lägenheter

– Genom att erbjuda lägenheter av högsta kvalitet, där de boende själva får bestämma väggarnas placering, ytskikt och interiör vill vi ge alla människor möjlighet till ett personligare boende. En lägenhet anpassad efter just dig. Där det bara är din kreativitet, smak och ambitionsnivå som sätter gränserna. För när det kommer till ditt boende, tror vi att du vet bäst, säger Oliver Thornton, vd och grundare på RAW Property

undefined
Referensbild - RAW Rosendal Uppsala.

Den nytänkande bostadsbyggaren avslutade under hösten sitt första projekt, det slutsålda RAW Rosendal i Uppsala, och har precis påbörjat bygget av projekt nummer två, ett hus med 69 lägenheter i Vallastaden i Linköping. Och man har redan fått markanvisningar för ytterligare projekt, i bland annat Stockholm, Luleå och Västerås. 

– Vi skapar Sveriges mest personliga lägenheter. Och nu gör vi det i Linköping. I Linköping blir idéer till verklighet, och det märks. Intresset för att skapa ett hem utifrån sin egen smak och kreativitet har varit stort, berättar Oliver Thornton.

undefined
Referensbild - RAW Rosendal Uppsala.

Välj den bästa lägenheten för just dig, i RAW Vallastaden

Lägenheterna är i omålad betong och har öppen planlösning utan innerväggar. I varje lägenhet finns ett enkelt kök och ett komplett badrum. Medan el, vatten och ventilation är framdraget, inkopplat och redo att lätt pluggas vidare när de boende bygger nya rum. Allt för att göra det enkelt för varje köpare att färdigställa sin lägenhet på egen hand och utifrån egna preferenser. Utan förbestämda mallar eller tillvalssystem. 

– Vårt koncept bygger på personlig frihet. Att alla har rätt till sitt eget personliga boende. Därför vill vi ge ett skal av högsta kvalitet, som de boende själva får forma utan några som helst begränsningar, avslutar Oliver Thornton. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.