Annonssamarbete med TREND

Lifestylebutiken som erbjuder en helhetsupplevelse

Sedan lifestylebutiken Trend slog upp dörrarna i Linköping har det kommit att bli en trygg plats för många. Här får besökarna en upplevelse för alla sinnen och en inblick i aktuella trender inom mode och inredning: ”Just nu är det mycket som pågår i butiken”, säger Cecilia Wetterhall, butiksägare.

Cecilia Wetterhall, butiksägare.

Cecilia Wetterhall, butiksägare.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2023-10-16 10:38
Detta är ett annonssamarbete.

Utanför smattrar regnet mot fönsterrutorna, men inne i butiken Trend doftar nybryggt kaffe som värmer upp tillvaron. Cecilia Wetterhall hade en vision när hon startade butiken - och det var att skapa en lugn oas som skulle bryta av från vardagens stress.

undefined
En trend just nu är att använda antikföremål och återbruk i inredningen.

– Nu när vi haft öppet ett tag har jag fått höra från flera håll att jag lyckats med syftet för butiken. Många har uttryckt att Trend verkligen behövdes och att de hade saknat den här platsen innan. 

undefined
Dukningar med naturinslag.

Helgen den 7–8 oktober arrangerades en höstmarknad och till julen kommer två julmarknader att gå av stapeln. Den ena äger rum den sista helgen i november och den andra första helgen i december. 

undefined
Tycker man att inredning är svårt kan man anlita personalen för hjälp.

– Just nu är det mycket som pågår i butiken. Till julmarknaderna kommer vi rama in utemiljön här utanför butiken. Vi kommer bygga plank, staket, lägga in grus och ställa upp våra marknadsbord med mysiga lampor, växter och arrangemang av olika slag. Det kommer bli så mysigt!

undefined
"Ta in naturen", säger Cecilia.

Förutom de olika marknaderna anordnas även många event i butiken.

– Vi anordnar också VIP-kvällar, det kan vara alltifrån kollegor, kompisar, träningsgrupper och liknande som kommer hit en kväll. Då bjuder vi på bubbel, mat och tilltugg. Mycket gör vi själva av produkter som säljs i butiken. Det brukar alltid bli så härlig stämning på de här eventen!

undefined
Cecilia Wetterhall, butiksägare.

Vad som bidrar till den härliga stämningen är inredningen som säljs i butiken och det lugn som infinner sig i lokalen. Med hållbarhet i åtanke har Cecilia noggrant valt ut de produkter som säljs som tillsammans bidrar till en inspirerande miljö.

undefined
Cecilia menar att färgen blå är väldigt populärt under denna säsong.

– Tycker man att det är svårt att få till inredningen hemma så kan man anlita oss. Det är bara att ta kontakt för mer information. Framöver har vi många spännande idéer, projekt och samarbeten på gång som våra gäster får ta del av! 

undefined
Stickat mode.

Sättet du inreder ditt hem på kan påverka hur du känner dig och trivs där. Här är några av Cecilias bästa inredningstips för säsongen:

1. Textila inslag: Fyll ditt hem med mjuka textilier som kuddar, plädar och filtar. Det är inte bara viktigt att de är bekväma, utan även att de kan ligga framme som en inredningsdetalj. På så sätt slipper du känna dig stressad över att städa undan hela tiden.

undefined
Ljus gör stor skillnad under vinterhalvåret.

2. Ljussättning: Under vinterhalvåret har vi brist på naturligt ljus, så investera i bra belysning. Ljus skapar en varm och inbjudande känsla. Överväg olika ljuskällor och stämningsfulla ljusstakar för att skapa en mysig atmosfär.

undefined
I butiken finns inredning i alla möjliga former och färger.

3. Naturinspiration: Ta in naturen i ditt hem genom att plocka in grenar, kottar och nyponkvistar. Det är både ekonomiskt och ger en naturlig känsla som förhöjer din hemmamiljö. 

4. Texturvariation: Variera texturerna i ditt hem för att skapa en mer intressant och mysig känsla. När vi rör vid olika material frigörs lugnande hormoner, så överväg att inkludera naturmaterial som ull i din inredning.

undefined
Hemtrevliga miljöer är viktigt för oss, menar Cecilia.

5. Fristadskänsla: Skapa ett hem som signalerar att det är din fristad, en plats där du kan känna dig trygg och avslappnad. Det handlar inte nödvändigtvis om att köpa nytt, utan att rensa ut det som är överflödigt och behålla det som ger dig trygghet och harmoni.

undefined
Antikföremål ger ett unikt intryck.

6. Antikföremål och återbruk: En trend just nu är att använda antikföremål och återbruk i inredningen. Många leverantörer erbjuder antikkollektioner, vilket ger en unik och personlig touch till ditt hem samtidigt som det är mer miljövänligt.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.