Annonssamarbete med Beviks Skog & Trädgård

Lämna in ”Swift” och “Robban” på service – och slipp gräskaos i vår

När gräsklipparen ställs undan över vintern ignorerar många att den egentligen är i behov av service. För att undvika problem och långa väntetider i vår uppmanar Beviks Skog och Trädgård alla att lämna in sina maskiner redan nu.

Christopher Isaksson reparerar en inlämnad robotgräsklippare.

Christopher Isaksson reparerar en inlämnad robotgräsklippare.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-09-25 09:24
Detta är ett annonssamarbete.

Läs mer om Beviks Skog och Trädgård här.

Sommaren är över och sista gräsklippningen är gjord. Innan du ställer undan din trädgårdsmaskin är det ett perfekt tillfälle att lämna in den på service. Då slipper du otrevliga överrakningar i vår och, som många andra, kommer du kanske lite försent på att din maskin inte är i skick för att klippa något gräs.

– Alla tjänar på att lämna in maskinen nu. Vi har mer tid och kunden har en klippare redo när gräset börjar växa igen. Många kör sina bensinklippare på vanlig handelsbensin som bara har några månaders lagringstid och då blir det ofta problem när den får stå länge över vintern, säger Catalina Isaksson på Beviks Skog och Trädgård.

undefined
"Alla tjänar på att lämna in maskinen nu. Vi har mer tid och kunden har en klippare redo när gräset börjar växa igen", konstaterar Catalina Isaksson på Beviks Skog och Trädgård.

Länge kötider i vår

Hon upplever att många, trots rekommendation att lämna in på service under hösten ändå inte gör det förrän det blir akut. Och när det väl blir akut är ofta kötiderna betydligt längre. Vanligtvis kan de lämna tillbaka en gräsklippare inom en vecka, men under högsäsong kan väntetiden ibland vara så lång som upp till tre veckor.

– Många tänker nog inte på hur viktig gräsklipparen eller trimmern är innan de går sönder. När maskinerna inte funkar och gräset växer som allra mest blir många väldigt stressade, säger Catalina.

undefined
Familjen Isaksson bestående av, från vänster, Catalina, Olivia, Cornelia samt Christopher.

En annan fördel med att lämna in sin robotklippare nu i höst är att den kan förvaras på Beviks Skog och Trädgårds vinterhotell. Återkommande kunder är bland annat “Taylor Swift” och Batman” som checkar in – och det är alltså inte den framgångsrika artisten eller superhjälten som planerar att övervintra i Linköping utan kundernas namn på sina robotgräsklippare.

– Nästan alla har namn på sina robotar. Många har redan namngett den när vi kommer ut och installerar robotklipparen. I morse hade vi en “Conrad” här och förra veckan fick vi in en “Harry”, men det absolut vanligaste namnet är ”Robban”, säger Catalina.

På Beviks Skog och Trädgård kan du läsa vilka kampanjer de har just nu, vilka produkter de har samt vilka tjänster de erbjuder.

undefined
Varje robot som servas får ett eget besiktningsprotokoll, allt för att säkerställa funktionen innan vinterförvaringen.
Beviks Skog och Trädgård

2011 förvärvade Beviks tidigare Fridtuna Skog och trädgård och flyttade verksamheten till Låskolvsgatan i Hackefors.

Sedan ett år tillbaka drivs Beviks skog & trädgård av familjen Isaksson bestående av Catalina, Christopher, Cornelia och Olivia. Tillsammans med Fredrik, David och Andreas hjälper de företag och privatpersoner att hitta rätt trädgårdsprodukter.

Karta: Beviks Skog & Trädgård AB
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.