Annonssamarbete med Engströms Bil

När du köper en begagnad bil, tänk på detta

Kristofer Eke, säljare, Engströms Beg.in.
Kristofer Eke, säljare, Engströms Beg.in.

Native 28 september 2023 09:22
Detta är ett annonssamarbete.

Botanisera bland begagnade bilar hemma eller i bilhallen
– Ta dig tid att fundera på vilken typ av bil som passar in i ditt liv och i din vardag just nu, tipsar Kristofer Eke, säljare på Engströms Beg.in i Linköping. Vilken bil fyller ditt behov?

På vår hemsida, engstomsbil.se, kan du i lugn och ro kolla in alla våra begagnade bilar. Bilderna är fotograferade med 360-graderskamera där du får bästa tänkbara översikt på bilen.

undefined
Kristofer Eke, säljare, Engströms Beg.in.

Dags för ett besök och provkörning
När du hittat den bil som du är intresserad av och vill titta närmare på så gör ett besök i bilhallen. 

– Du känner kanske att det är dags för dig att testa, känna in och uppleva bilen på plats i bilhallen. Då är du välkommen hit och vi finns så klart tillgängliga som bollplank så att du hittar den rätta bilen för dig och dina behov säger Kristofer.

– Vill du kan du också kontakta oss via mejl eller telefon innan då gör ett besök hos oss, fortsätter Kristofer. Då är vi förberedda och du kan smidigt få tillgång till att provköra den eller de bilar du är intresserad av. Du har då också möjlighet att ställa dina frågor och bolla idéer och tankar med oss, om ditt bilägande. 

undefined
Vi skriver avtal efter dina behov och hjälper sedan dig längs vägen med ditt bilägande

Vill du samtidigt byta in din gamla bil?
Om du har en bil sen tidigare och vill byta in den och lägga som en kontantinsats på din nya bil så hjälper vi dig här hos oss.

– Vi vet att det är mycket att tänka på när det är dags att sälja bilen, fortsätter Kristofer. Vi gör en grundlig kontroll av din bil och ger dig alltid en ärlig och korrekt värdering. Dessutom ser vi till att din pärla får ett nytt hem, så att du kan fokusera på ditt nästa bilköp.

Var noga med att få rätt garanti
När du gjort ditt val av bil - var noga med att du får rätt garanti till din bil.

– Vi hjälper till att paketera bilägandet och välja en passande garanti till din bil. Vi skriver avtal efter dina behov och hjälper sedan dig längs vägen med ditt bilägande. 

undefined
Kom till oss och provkör, ställ frågor och bolla dina idéer och tankar om ditt bilägande.

Vilka garantier gäller för min begagnade bil?
– Fråga alltid vilka garantier som gäller och om bilföretaget är anslutet till MRF, tipsar Kristofer. Det borgar för en trygg och seriös bilaffär.

– Engströms är anslutna till MRF, fortsätter Kristofer. Våra begagnade bilar är varudeklarerade enligt konsumentverkets riktlinjer samt i nivå med MRF. Vi kan även erbjuda MRF Plus-garanti där garanti via våra koncept Das WeltAuto eller Audi Approved :plus ej går att tillämpa.

Du kan läsa mer om vilka garantier som gäller för just din bil på engstromsbil.se/kop-begagnad-bil

Ska jag teckna ett serviceavtal på min bil?
Ett serviceavtal kan vara en försäkring för vad som kan hända med din bil och din ekonomi. Med en rullande avbetalning säkrar du upp kostnaden för dina framtida servicebesök och slipper oförutsedda utgifter. Du tjänar som regel på att teckna ett serviceavtal och du är också garanterad mot framtida prishöjningar. 

– Hos oss kan du teckna serviceavtal på både begagnade och nya bilar av märket Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT eller CUPRA, berättar Kristofer. För en fast månadskostnad får du regelbunden service av din bil på en av våra auktoriserade bilverkstäder. Vill du istället betala hela summan på en gång går det givetvis också bra.

undefined
Tillsammans gör vi ditt köp enkelt, tryggt och klokt.

Ett enkelt och tryggt begagnatköp
Vi vill att du ska känna att ditt begagnatköp är vara enkelt och tryggt.

Våra bilar som är kontrollerade och välbeprövade och för dig som värdesätter trygghet och kloka val, säger Kristofer. Med vårt arbetsflöde tar vi också hand om din bil när du behöver hjälp. Vi är med dig på hela bilresan och vi gillar att göra ditt bilägande enkelt. Allt på ett ställe.

 

Läs mer
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.