Annonssamarbete med Däckia Torvinge

Här kan du checka in dina däck inför sommaren

Snart drar säsongen för att byta däcken i gång igen och personalen hos Däckia Torvinge förbereder sig för fullt. Med fokus på kundnöjdhet och expertis är de ett säkert kort för alla däckrelaterade behov i Linköping med omnejd: ”Här tar vi inga genvägar”, säger Andreas Östensson, platschef.

Den nya tekniken har gjort att personalens fysiska hälsa besparas.

Den nya tekniken har gjort att personalens fysiska hälsa besparas.

Foto: Kenny Jonson

Native2024-03-18 10:48
Detta är ett annonssamarbete.

Hos Däckia Torvinge kan kunderna lita på att få en omfattande och professionell däckservice. Med expertis inom montering, demontering, balansering och lagning av däck är de en pålitlig partner för alla fordonsbehov. 

Erbjudande:

Uppge "Gummi" i kassan för halva priset som nykund!

undefined
"Vi ser oss själva som en premiumverkstad", säger Andreas.

– Oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar eller truckar, erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster för att säkerställa att varje resa blir säker och smidig, säger Andreas Östensson, platschef.

undefined
Välkomna till Torvingegatan 16.

Kunderna kan inte bara förvänta sig högkvalitativ service utan även tillgång till ett brett sortiment av däck, fälgar, slangar och hjulbultar. Allt från slitna däck, hjulinställning på alla typer av bilar till önskemål om estetisk förbättring med nya fälgar kan lösas här. 

undefined
Den nya tekniken har gjort att personalens fysiska hälsa besparas.

– Vi ser oss själva som en premiumverkstad. Här får du ett professionellt utfört däckarbete av vår personal som vi ser till att kontinuerligt utbilda för att öka vår redan breda kompetens hela tiden.

Läs mer om företaget här.

Företaget sköter både större och mindre uppdrag. Allt från däck på personbilar och motorcyklar till att leverera däck till stora företag som till exempel Tekniska Verken.

undefined
Andreas Östensson, platschef.

– Vi har både små och stora kunder. Det vi erbjuder är service av högsta kvalitet och det gäller alla våra kunder.

Med den teknik och utrustning som de besitter kan arbetet utföras på ett ännu bättre sätt än tidigare.

undefined
Tvättmaskinen har många funktioner.

– Den tvättmaskin som vi fått in har höjt vår standard avsevärt – vi är ett av Sveriges mest moderna däckföretag. Dessutom besparar vi vår personal eftersom de inte behöver lyfta lika tungt längre. Maskinen både tvättar och mäter mönsterdjup på däcken, förklarar Andreas.

undefined

Han fortsätter:

– Här tar vi inga genvägar. Varje moment utförs med största precision och noggrannhet. 

undefined
Här mäts mönsterdjupet i däcken.

Inför att däckbytessäsongen påbörjas kommer företaget att utöka sina öppettider för att kunderna ska kunna komma in för både däckbyte och däckverkstaden i större utsträckning.

Här kan du boka tid hos Däckia Torvinge.

– Nu kommer vi ha öppet 06–22 på vardagar och även hålla öppet under lördagar. Det är en tillgänglighet som konkurrerande verksamheter inte kan jämföra sig med. 

Dessutom kommer de erbjuda en rabattkod för Corren-läsarna. 

– Om du uppger ”Gummi” i kassan erbjuds du som nykund halva priset på däckhotellet. 

Information

Adress: Torvingegatan 16

Hemsida: https://www.dackialinkoping.se/

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.