Annonssamarbete med Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov

Dags för däckbyte – ”Vi är det självklara valet i Linköping”

Nu när våren är på ingång och de hala underlagen på vägarna äntligen börjar tina är det snart dags att byta till sommardäck. Hos Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov är man redo för att möta kundernas efterfrågan: ”Vi erbjuder den bästa kvalitén och servicen”, säger Mikael Thiman, ägare.

Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov Linköping.

Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov Linköping.

Foto: Öst Media

Native2023-03-13 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Under sommaren 2022 flyttade verksamheten till en ny, modern anläggning där de nu har plats att förvara mängder av däck.

– Hos oss får kunderna ta del av vår expertis, kvalité och prisvärdhet. 

undefined
Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov Linköping.

Anledningen till att de valde att starta upp en däckverkstad utöver bilverkstaden är för att kunna erbjuda en helhetslösning för sina kunder.

– Det här är en trygg verkstad att förvara sina däck i. När vi utför hjulskifte undersöker vi också bilen för att se ifall något behöver repareras och åtgärdar de fel vi eventuellt hittar. Vi tittar till exempel på bromsar och fjädring för att erbjuda ett mervärde helt enkelt, säger Mikael.

undefined
Verkstadsägarna Mikael Thiman & Christoffer Köhl samt Verkstadschef Daniel Andersson i konferensrummet där möten och utbildningar genomförs löpande.

Han fortsätter:

– Skulle det vara så att man behöver köpa helt nya däck så säljer vi dessutom både däck och fälgar.

undefined
Moderna däckmaskiner anpassade för en bra arbetsmiljö.

Ägarna Mikael Thiman och Christoffer Köhl menar att de är måna om att se till att personalen mår bra och trivs vilket i sin tur bidrar till att de kan göra ett utmärkt jobb. Verkstadschefen Daniel Andersson instämmer och tillägger:

– Vi har väldigt fin stämning här och vi har även investerat mycket i rätt utrustning för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse för både personal och kund, säger Daniel.

undefined
På samtliga bilar som kommer in på verkstaden kontrolleras hjulvinklarna kostnadsfritt, för att se om det eventuellt påverkar däckslitaget

– Eftersom vi är en allbilsverkstad som jobbar med alla typer av bilar krävs det att vi har all kompetens och de rätta verktygen. Vi erbjuder kunderna prisvärda däck som är anpassade för just deras bil, tillägger Mikael.

Förutom privatkunder har även Mekonomen Lambohov många återkommande företagskunder.

undefined
Kundmottagning på Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov Linköping.

– Vi kan skräddarsy avtal efter kundens önskemål. Företagslösningarna handlar ofta om hur vi hanterar deras bilpark, kallelser, förvaring och att vi eventuellt kan åka ut och hjälpa dem på plats, förklarar Kristoffer.

Däckverkstaden ingår i en koncern, FT Verkstad Group, där Mikael & Christoffer driver fyra stycken Mekonomen Bilverkstäder. Linköpingsverkstäderna ligger belägna i Tornby & Lambohov. De andra två verkstäderna ligger i Mjölby respektive Motala. 

undefined
Den nya moderna Mekonomen Bilverkstaden Lambohov Linköping.

– Vi har fantastiska och erfarna medarbetare utspridda i Östergötland som tar hand om våra kunders bilar på ett föredömligt sätt, så att kunden ska känna sig nöjd till vilken av våra verkstäder hen än väljer att besöka, säger Mikael. 

Så går det till när du kontaktar Mekonomen Bil & Däckverkstad Lambohov:

– Man kan antingen ringa, mejla eller boka direkt via hemsidan. Därefter är processen individuell utifrån vad som behövs göras. Vi erbjuder förvaringsbevis och säkerhetskontroll och är det bara ett hjulskifte som ska göras kan man sätta sig ned och ta en kopp kaffe i cirka tjugo minuter medan vi fixar, säger Mikael avslutningsvis.

Däckhotellet där kundernas hjul förvaras i trygga anpassade lokaler mellan skiftena.
Däckhotellet där kundernas hjul förvaras i trygga anpassade lokaler mellan skiftena.
Mekonomen Lambohov

Länk till bokning på hemsida: www.ftverkstad.se

Telefonnummer: 013 – 40 257

Mailadress: lambohov@mekonomenbilverkstad.se

Adress: Mekonomen Bilverkstad Lambohov

Algolgatan 12

583 35 Linköping 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.