Annonssamarbete med Ellery Beach House

Weekendtips i Stockholms skärgård – upptäck Ellery Beach House

Endast 20 minuter från Stockholm City ligger Ellery Beach House – den omtalade destinationen som synts i bland annat Vogue Scandinavia. Hit flockas livsnjutare som vill uppleva friska havsdopp, kokosdrinkar, grönskande natur, varma pooler och spännande matupplevelser.

Ellery Beach House har två restauranger, en Beach Club med flera pooler, bastu, barer, padelbanor, gym, shuffleboard, biljard, SUP, löpslingor, spelningar och mycket mer.

Ellery Beach House har två restauranger, en Beach Club med flera pooler, bastu, barer, padelbanor, gym, shuffleboard, biljard, SUP, löpslingor, spelningar och mycket mer.

Foto: Ellery Beach House

Native2024-03-25 00:10
Detta är ett annonssamarbete.

Det sägs att resan är målet, och Ellery Beach House är inget undantag. För själva resan dit är i sig vacker; en pittoresk landsväg mitt bland åkrar och fält, som avslutas allra längst ut på Elfviks udde. Här ligger ett färgglatt Beach House inspirerat av 60- och 70-talets Palm Springs. Det är inbjudande och varmt, kärleken och omtanken genomsyrar varje liten detalj, från de tända brasorna och inspirerande coffee table-böckerna, till de lyxiga sammetsfåtöljerna och bubbliga lampor. Atmosfären är lyxig, samtidigt hemtrevlig. 

undefined
En varm atmosfär med lyxiga sammetsfåtöljer och bubbliga lampor.

När en natt inte räcker till
Utflykter och sightseeing brukar ju vara en stor del av reseupplevelsen. Men tänk hur skönt det hade varit att slippa stressen över att ta sig runt, hinna med och välja. Att i stället åka till en plats där det finns allt? Precis så är det på Ellery. Här är utbudet så stort, att ni kanske behöver stanna en natt till. Två restauranger, en Beach Club med flera pooler, bastu, barer, padelbanor, gym, shuffleboard, biljard, SUP, löpslingor, spelningar och mycket mer.

undefined
Ellery Beach House utbud är stort, ni kanske behöver stanna en natt till.

En vädersäker Beach Club året om
Coco Beach Club är hjärtat av Ellery, här kan du koppla av med en bra bok vid eld-relaxen, ta ett havsdopp följt av bastu eller unna dig en lyxig behandling (bara namnet på en av behandlingarna säger allt: ”You’re Gold, Baby”). Är du i partystämning så bjuder du en vän (eller framtida vän) upp till spontandans och doppar tårna i den 33 grader varma poolen med en färgglad cocktail i handen. Musiken är precis rätt och livet känns riktigt bra. 

undefined
Coco Beach Club är hjärtat av Ellery Beach House.
undefined
Doppa tårna i den 33 grader varma poolen.

Smaka på Sydamerika och Medelhavet
Tillhör du skaran som värdesätter matupplevelser på resan, så kommer du inte att bli besviken. På Coco Beach Club är stämningen avslappnad och här äts middagen med fördel i en solsäng, med den klassiska gula Ellery-morgonrocken på. Kockarna har hämtat inspiration från Sydamerika och rätterna är precis lagom stora. 

Vill ni hellre klä upp er, är restaurang Palmers ett säkert kort. Här är det medelhavsmat som gäller, och smakerna från kolgrillen, färgerna och dofterna, kan smälta en finsmakares hjärta. Det är även i Palmers som frukosten serveras, en buffé med allt från frukostklassiker som ägg och bacon till Shakshuka och chiapudding. Skärgårdsutsikt inkluderat. 

OM ELLERY BEACH HOUSE

VAR: Längst ut på Elfviks udde på Lidingö, cirka 20 minuter från Stockholm central. 

RUM: 122 hotellrum & 11 mötesrum för upp till 230 personer. 

COCO BEACH CLUB: Inomhus- och utomhuspooler, bastu, eldrelax, behandlingar, restaurang, bar och gym. 

MAT & DRYCK: Restaurant Palmers och Coco Beach Club. 

BOKA & LÄS MER: ellerybeachhouse.com

Karta: Ellery Beach House
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.