Hög efterfrågan på bekvämt boende i södra Hjulsbro

Under våren 2021 startade Botrygg försäljningen av 60 bostadsrätter i det nya området Skogsvallen i Södra Hjulsbro. Något som visat sig vara efterlängtat av många! Trots att byggnationen precis påbörjats är nästan 50 % av lägenheterna redan sålda.

I nya Brf Skogsvallen byggs sextio lägenheter vackert belägna på en höjd.

I nya Brf Skogsvallen byggs sextio lägenheter vackert belägna på en höjd.

Foto: Botrygg AB

Native2021-11-11 09:07
Detta är ett annonssamarbete.

Lugnt, högt läge
Brf Skogsvallen är placerat på en höjd i skogsbrynet mellan Blomstertorget och Vårdsbergsvägen, och just det höga läget är något som är uppskattat av många kunder. Inom bekvämt promenadavstånd finns såväl livsmedelsbutik och blomsterhandel som vacker naturmark och golfbana. Närområdet är även välbekant för ett flertal som valt att sälja villan för ett bekvämare boendealternativ.

− Vi har märkt av ett stort intresse hos närboende som vill ta steget från större villa till lägenhet. Därför känns det väldigt bra att kunna erbjuda lägenheter med hög kvalitet i ett lugnt område där det även finns goda kommunikationer in till staden, säger Charlotta Ek, projektledare på Botrygg.

Extra stora balkonger
Sammanlagt består föreningen av sextio lägenheter fördelade på tre punkthus, samtliga med vackra utblickar och den grönskande skogen inpå knuten. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan två och fyra rum och kök men alla har de en sak gemensamt, extra generösa balkonger med plats för umgänge!

− När man bygger i ett läge som detta, med grönska och fält som närmsta grannar, är det viktigt att som kund kunna utnyttja just de kvaliteterna. Vi beslutade därför tidigt att balkongerna ska fungera som ett extra rum med plats för både växtlighet och möblemang, fortsätter Charlotta Ek.

undefined
− Vi har märkt av ett stort intresse hos närboende som vill ta steget från större villa till lägenhet, säger Charlotta Ek, projektledare på Botrygg.

Många laddstolpar
Förutom bostadshusen byggs även ett garage under mark och parkering, båda med möjlighet till anslutning av laddstolpar. Även om kommunikationerna in till stan är väl utbyggda ser Botrygg ett växande behov av många parkeringsplatser med laddmöjligheter.

− När man ser till utvecklingen är laddstolpe en väldigt viktig fråga för boendekvalitet hos våra kunder. Även för oss som företag känns det bra att kunna erbjuda en mer hållbar lösning vad gäller transport och parkering, säger Charlotta.

Markarbeten pågår
Att projektet är efterlängtat av många har märkts vid försäljningen då nästan hälften av lägenheterna redan är sålda, trots att byggnationen inte börjat än. Det har redan varit en del arbeten på plats då markarbeten med schakt och sprängning har pågått under sommaren men det är först under november som det äntligen är dags för den första bottenplattan att gjutas. Därefter dröjer det endast ett år innan de första boende kan hälsas välkomna till Skogsvallen! 

Skribent
Charlotta Ek

Vill du veta mer?

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA LÄGENHET I BRF SKOGSVALLEN?

Johan Jansson 070-839 99 03
skogsvallen@svenskfast.se

Joel Nygårds 070-914 14 00
skogsvallen@svenskfast.se 

projekt.botrygg.se/brfskogsvallen/

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.