Annonssamarbete med Linköpings Bokhandel

Gemytlig bokhandel med stor plats för kultur

Att krypa upp i soffan, lägga sig i hängmattan eller förbereda sig inför skol- och jobbstart med en bra bok kan vara precis vad vi behöver. I en av Sveriges största boklådor, Linköpings bokhandel, hittar du ett stort utbud och dessutom en bred kulturscen som är tillgänglig för alla.

Native 11 augusti 2023 08:59
Detta är ett annonssamarbete.

På Nygatan 20 möts du av en härlig atmosfär med över 20 000 titlar. Det mörka golvet möter mjuka toner från bokryggarna, belysningen och de välfyllda ekhyllorna. Här kan du slå dig ner i en av fåtöljerna och ta del av allt ifrån lyrik till deckare. En våning upp kan du dessutom stanna till på Bokcaféet och ta en kopp kaffe.

undefined
Bokhandeln erbjuder över 20 000 titlar och har något som passa alla.

Bokhandeln firar ett år 
Den 13 augusti har det gått ett år sedan bokhandeln öppnade och under året har bokhandelns koncept integrerats med en populär kulturscen. 

– Utöver författarsamtal har vi haft musik, spelkvällar, kurser i måleri, föredrag av modehistoria och är öppna för det mesta som kan göra Linköpings innerstad till en roligare plats, säger Monika Gustavsson, chef för Linköpings bokhandel. 

undefined
Monika Gustavsson har drivit Linköpings bokhandel i ett år

Att starta upp en bokhandel om 1 200 kvadratmeter kan för många tyckas tufft, men bokhandelns styrelseordförande, Henry Jansén har aldrig tvekat. 

– Linköpings bokhandel ska ha ett av Sveriges bredaste sortiment för ja, folk läser faktiskt böcker nu för tiden - inte minst i Linköping, berättar han. 

Bokhandeln drivs under bolagsformen SVB vilket innebär att eventuella överskott återinvesteras i bokhandeln. 

undefined
Den 13 augusti har det gått ett år sedan bokhandeln öppnade.

E-handel i världsklass 
Bokhandeln erbjuder ett brett utbud och snabb service. Om boken finns inne och om du beställer den innan lunch på en vardag så har du den i brevlådan redan dagen efter om du bor i Östergötland eller i närliggande län. 

Här kan du ta del av bokhandelns sortiment: www.linkopingsbokhandel.se/

Välkommen in till Linköpings Bokhandel på Nygatan 20, Linköping.

Personalens tips

  - Sällsynt kloka varelser av Shelby Van Pelt 

  - Sommaren 1985 av John Ajvide Lindqvist

  - Färskt vatten till blommorna av Valérie Perrin 

  - Morgonstjärnan av Karl Ove Knausgård
 

Läs mer om kulturscenen

Programmet hittar ni här: www.linkopingsbokhandel.se/program

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.