Annonssamarbete med Quality Hotel Ekoxen

Här serveras traditionellt julbord – med en twist

Fram med tomteluvan, jultröjan eller din finaste feststass. Julkänslan är på topp när Quality Hotel Ekoxen bjuder in till sitt traditionsenliga julbord fullt av klassiska rätter, vegetariska- och veganska alternativ och massor av olika sillar. ”Det smakar som att mormor gjort maten”, säger Ulrika Thörn, Food & Beverage Manager.

Ekoxens julbord går att boka mellan 29 november till 21 december.

Ekoxens julbord går att boka mellan 29 november till 21 december.

Foto: Quality Hotel Ekoxen

Native2024-09-18 12:47
Detta är ett annonssamarbete.

Janssons frestelse, köttbullar, kallskuret och ostkaka är bara en liten del av all läcker mat som du kan njuta av på Quality Hotel Ekoxens julbord i år. Här hittar du alla klassiska rätter som vanligtvis finns på ett julbord. 

– Vi har ett vällagat julbord, våra återkommande gäster väljer att komma hit för att det smakar som att mormor gjort maten. Sillen och fisken köper vi från en lokal fiskhandlare – och vi har väldigt många olika sorters sill, säger Ulrika Thörn, Food & Beverage Manager på Ekoxen.

undefined
"Våra återkommande gäster väljer att komma hit för att det smakar som att mormor gjort julbordet", säger Ulrika Thörn, Food & Beverage Manager.

Ekoxen satsar inte bara på de klassiska smakerna. Deras julbord har en stor sektion med vegetariska- och veganska alternativ till köttbullar, prinskorv, sill, skinka och mycket mer.

– Allt fler väljer vegetariskt idag. Vi har ett generöst utbud för de som är vegetarianer, veganer eller helt enkelt föredrar att inte äta kött. De som kommer hit blir supernöjda med vårt julbord.

– Vi har även ett stort dessertbord och många olika sallader. Julmat kan vara ganska tungt att äta, då kan det vara skönt med lättare alternativ, säger Ulrika.

undefined
På julbordet hittar du massor av desserter och olika sallader.

Klicka här för att boka julbord på Ekoxen

Ekoxens julbord riktar sig till både företag och privatpersoner och går att boka onsdagar till lördagar med start 29 november till 21 december. Önskar du boka julbord en annan dag eller föredrar lunchtid finns det en chans att ordna detta.

– Vi tackar sällan nej till förfrågningar, utan är väldigt flexibla. Det går att kontakta oss genom att ringa, mejla eller att boka på vår hemsida.

undefined
Utöver de klassiska rätterna har Ekoxen en stor sektion med vegetariska- och veganska alternativ.

Bokar du julbord på en torsdag eller fredag kan du räkna med galej. Kvällen startar med glöggmingel och julvisor, sedan fortsätter underhållningen í olika etapper under kvällens gång. Prislappen landar på 685–785 kronor per person, beroende på vilken dag du bokar.

– Torsdagar och fredagar kommer det vara härlig feststämning och bjudas på typisk julbordssvängom. På lördagar brukar vi ha många familjer som kommer, så då är det lite lugnare i lokalen, avslutar Ulrika.

Quality Hotel Ekoxen

Adress: Klostergatan 68, 58223 Linköping 

Telefon: +46 13 25 26 00

Mejl: q.ekoxen@strawberry.se

Hemsida:Hotell Linköping | Quality Hotel Ekoxen | Strawberry

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.