Annonssamarbete med Gardena

Här finns allt för att möta våren på bästa sätt

Så snart vårvädret visar sig från sin bästa sida lockas vi till att slå oss ner i våra utemöbler, dricka förmiddagskaffet och rikta näsan mot vårsolen. För att toppa det hela tänder vi gärna grillen lagom till lunch – hos EKO Stormarknad hittar du allt för att möta våren på bästa sätt.

Native 30 mars 2022 19:48
Detta är ett annonssamarbete.

Vi är många som ser våren som en chans till en nystart, och efter en lång mörk vinter kan en frisk vårvind vara precis vad vi behöver. På EKO i Linköpings säsongsavdelning finns allt för att möta våren på bästa sätt.

– Oh ja, här har vi allt som behövs för att omfamna våren. Oavsett om det handlar om att investera i en ny grill, att man vill börja plantera eller om man är ute efter en hammock, hängmattor eller parasoll för latare dagar, säger Sanna Wåhlin, säljchef på EKOs säsongsavdelning i Linköping.

Den stora säsongsavdelningen täcker det mesta för en fulländad vår. Trots att temperaturerna inte tillåter några längre stunder i våra utemöbler riktigt än, så finns det småknep man kan använda sig av för att skapa sig vårkänslor tidigt på året. För den som längtar efter att komma i gång med våren rekommenderas ett besök på EKOs fröavdelning. 

– Vi har ett gigantiskt frösortiment från de tre stora varumärkena Nelson, Hammenhög och Weibulls. Vi har flera rum med produkter för odlingar och vi säljer Hammenhögs kvalitetsjord till Alltid-priset 4 för 99 kronor. Successivt fyller vi även på med sommarplantor och perenner. Vi hjälper dig gärna att komma i gång med dina planteringar, berättar Sanna. 

undefined
"Vi har ett gigantiskt frösortiment från de tre stora varumärkena Nelson, Hammenhög och Weibulls", säger Sanna Wåhlin.

För den grillsugna erbjuder EKO-butiken en egen avdelning för Webergrillar och dess tillbehör. Här finns även grillar från Mustang och Muurikka. Oavsett om man önskar en kol-, el- eller gasolgrill så går det att hitta det man söker hos EKO. 

– Vi hjälper självklart våra kunder att hitta den rätta grillen just för dem och vi besitter bra kunskap om sortimentet. Vi har redan hunnit sälja flera grillar, trots att vi öppnade härom veckan, berättar Sanna. 

Sanna poängterar vikten av att ta hand om sin grill, så den blir ett lika kärt redskap år efter år.

– Se därför till att investera i rätt verktyg och sprayer för att kunna rengöra och hålla efter grillen, så att du kan använda den i flera år, säger hon.

undefined
"Vi hjälper självklart våra kunder att hitta den rätta grillen just för dem", säger Sanna Wåhlin, säljchef på EKOs säsongsavdelning i Linköping.

EKO har möjligheten att erbjuda ett stort sortiment, uppdelade efter avdelningar eller så kallade rum –  allt för att skapa ett så tydligt och trevligt varuhus som möjligt. Sanna berättar att det inte ska behöva uppstå några frågetecken hos kunderna, det ska vara tydligt var de kan hitta det de söker. 

– Passa även på att ta en titt på Gardenas stora rum med kvalitetsredskap. Där finns allt som har med det härliga trädgårdslivet att göra så som bevattning, krattor, handskar, skor och stövlar med mera. Star Tradings belysnings-shop inspirerar med dekorativ belysning för loungelivet utomhus men även med sitt utbud av trädgårdsbelysning. 

undefined
Gardena erbjuder det mest för ett aktivt trädgårdslivet, alltifrån redskap till funktionella kläder.

Med andra ord erbjuder EKO det mesta för det efterlängtade livet utomhus. 

– Märkesprodukter till ett lågt pris är vårt signum. Det är otroligt vilken kvalitet på produkter vi har, jag känner en stolthet över att jobba här och sälja dessa produkter till andra Linköpingsbor, avslutar Sanna Wåhlin på EKO Stormarknad i Linköping.

 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.
EKO:- Stormarknad

Lite bättre, lite lyxigare, lite billigare

Annons
EKO:- Stormarknad
Lite bättre, lite lyxigare, lite billigare