Annonssamarbete med Quality Hotel The Box

Här kan du beställa klassiska rätter – med en twist

På Quality Hotel The Box hittar du inte bara moderna hotellrum och ett 600 kvadratmeter stort spa. I hotellets restaurang serveras klassiska rätter – med starkare och annorlunda smakupplevelser än du tidigare provat. ”Det handlar inte bara om att leverera mat och dryck av hög kvalitet, all annan service är lika viktig”, säger Rashid Razati, restaurangchef.

Rashid Razati är ny restaurangchef sedan 1 april.

Rashid Razati är ny restaurangchef sedan 1 april.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-04-23 13:09
Detta är ett annonssamarbete.

Quality Hotel The Box restaurang erbjuder frukost, lunch, middag och har en bred meny som främst består av klassiska nordiska rätter. Här kan du bland annat beställa ryggbiff, Caesarsallad, hamburgare, stekt torsk och köttfärslimpa. Sedan 1 april är Rashid Razati ny restaurangchef.

– Trots att våra rätter är klassiska är smakupplevelsen annorlunda. De som kommer hit tycker att smakerna står ut från vad de tidigare provat. Vi erbjuder rätter som gästerna vill ha, och känner till sedan innan, men de ska bli överraskade av smakerna, säger Rashid.

undefined
Här visar Rashid ett av restaurangens viner.

Rashid ska nu vara med och utveckla personalstyrkan och lyfta servicenivån i restaurangen ännu mer. Han har arbetat i branschen i 24 år och enligt honom god service bland det viktigaste för ett framgångsrikt restaurangkoncept.

– Det handlar inte bara om att leverera mat och dryck av hög kvalitet, all annan service är lika viktig, från när du kommer hit till när du går härifrån. Som gäst ska du känna dig trygg med att vi har den erfarenhet och kunskap som behövs, säger han.

undefined
Restaurangen har en avslappnad och elegant atmosfär. Den är öppen för såväl hotell- och konferensgäster som externa gäster.

Aw-paket, Sprullepaket och Wellnesspaket 

Visste du att Quality Hotel The Box erbjuder olika paket där du kan kombinera spaupplevelse med frukost, middag eller övernattning? Läs mer om de olika paketen och boka här

undefined
Quality Hotel The Box restaurang kommer att få fler alternativ på glas och flaska framöver.

Restaurangen har en avslappnad och elegant atmosfär. Den är öppen för såväl hotell- och konferensgäster som externa gäster som endast vill äta frukost, lunch eller middag. 

– I restaurangen har vi härlig musik som skapar en levande miljö för våra gäster. Vill man endast slå sig ner för något att dricka går det givetvis bra. Vår bartender är exceptionell på drinkar och vi ska också utöka vinlistan så att vi får fler alternativ på glas och flaska, säger Rashid som även är sommelier. 

undefined
"Vill man endast slå sig ner för något att dricka går det givetvis bra. Vår bartender är exceptionell på drinkar", säger Rashid.

Restaurangkonceptet kommer att utvecklas ytterligare den närmaste tiden, berättar Rashid. Först sker mindre justeringar som kommer att förbättra för både gäster- och personal. Framöver kommer gästerna att kunna delta i vinprovningar – och det finns planer på att installera en vinstation ute i restaurangen. Dessutom öppnar snart uteserveringen för säsongen.

– Vi öppnar uteserveringen i maj, den blir väldigt trevlig med plantor och andra dekorationer som gör det extra mysigt. Här kan gästerna sitta både under dagen och kvällen för en härlig upplevelse, säger Rashid.

Quality Hotel The Box

Adress: Aspögatan 7, 582 78 Linköping

Telefon: +46 013 390 02 00

E-post: q.thebox@strawberry.se

Läs mer om restaurangen och boka bord här.

Öppettider restaurangen

Middag

Måndag – Tisdag: 17:00 - 21:00

Onsdag – Lördag: 17:00 - 22:00

Söndag: Stängt

Lunch serveras fem dagar i veckan måndag– fredag. Frukost serveras alla dagar.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.