Annonssamarbete med Electrolux Home

Familjeföretag erbjuder hjälp hela vägen

På Electrolux Home i centrala Linköping kan du köpa kök, vitvaror och andra köksprodukter av högsta kvalitet. Ägarna Patrik och Joakim Liljeblad har många års erfarenhet i branschen och erbjuder kunderna en trygg köpupplevelse. ”Vi hjälper till med hela processen”, säger Patrik.

Bröderna Patrik och Joakim Liljeblad äger Electrolux Home-butiken i Linköping.

Bröderna Patrik och Joakim Liljeblad äger Electrolux Home-butiken i Linköping.

Foto: Content Studio/NTM media

Native2024-06-10 14:00
Detta är ett annonssamarbete.

Bröderna har jobbat i butiken på Industrigatan 15 sedan början av 1990-talet och tog över ägarskapet 2015. Utöver Patrik och Joakim jobbar ytterligare två personer i butiken.

– Det har varit ett rent familjeföretag, vi tog över firman av vår pappa och har drivit det sedan dess. Vi är en av de äldsta köksbutikerna i stan och har sålt kök sedan 1987, säger Patrik.

undefined
Electrolux Home använder sig av det danska köksmärket JKE som är av väldigt hög kvalitet.

Företaget erbjuder vad de kallar för ”hjälp hela vägen” vilket innebär att kunden får stöttning från första planering till färdigt kök.

– Alla våra kunder är lika viktiga för oss och vi hjälper till med hela processen. Allt från val av färg och material till att planera köket så det blir funktionsdugligt. Vi har arbetat med samma hantverkare i 20 år och vet att de är noggranna, seriösa och gör ett bra jobb. Det känns bra att kunna erbjuda kunden den tryggheten, säger Patrik.

– Vi stöttar kunden och försöker att få till så många av deras önskemål som möjligt på ett balanserat sätt. Det ska både vara praktiskt och se bra ut, säger Joakim.

undefined
I butiken kan du köpa denna exklusiva brödrost som smeg gjort i samarbete med Dolce & Gabbana.

Electrolux Home använder sig numera av det danska köksmärket JKE. Bröderna förklarar att märket är av väldigt hög kvalitet vilket gör att köken håller länge.

– JKE har enorm bredd och många unika signaturkök. Det är snickerikvalitet till ett bra pris och de erbjuder 25 års funktionsgaranti på deras produkter. JKE har den hårdaste lacken på marknaden, om ytlacken blir skadad blir inte luckan i sig själv påverkad, förklarar Patrik.

Joakim fortsätter: 

– JKE använder sig av linoleum på luckor, det är gjort av naturmaterial så det finns inga konstiga kemikalier i det. Får du en repa i en sådan lucka kan du knäcka en valnöt och själv reparera hemma. Oljan i valnöten läker de såren, det är naturens egna läkemedel, säger han.

undefined
Patrik och Joakim visar upp olika färgval som finns.

Förtroendet för syskonen Liljeblad är högt, det är deras många återkommande kunder ett bevis på.

– Vi har en väldigt trogen kundkrets. Vi både säljer och levererar produkterna och det skapar en trygghet hos köparen, sen sprider det sig till barn och barnbarn som också väljer att handla av oss, det är otroligt roligt, säger Joakim. 

undefined
I butiken säljs en mix av köksprodukter, bland annat detta kylskåp från Smeg.

Det är ingen tvekan att Patrik och Joakim är experter på kök, men butiken täcker också många andra områden.

– Vi är bra på vitvaror, det är vårt andra ben att stå på. Sen säljer vi småelsprodukter som brödrostar, airfryers, kaffekokare och även stekpannor, kastruller och andra produkter för hemmet, vi har en bra mix, säger Patrik.

Vilka kökstrender ser ni för 2024?

– Gråa kök tappar i popularitet. I år är det i stället mycket jordnära och varma toner som får ett uppsving, samt ek i olika former. Vi ser även att pastellfärger är trendigt just nu, avslutar Patrik.  

undefined
Bröderna Patrik och Joakim Liljeblad äger Electrolux Home-butiken i Linköping.
Electrolux Home

Sommarens öppettider

Alla vardagar 10-18

Telefon: 013-14 60 45

Mejl: linkoping@electroluxhome.com

Läs mer på deras hemsida 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.