Annonssamarbete med HSB

En god fastighetsförvaltning kan öka värdet på din bostad

"Alla föreningar kan få en helhetslösning anpassad till dem. Detta skapar förutsättningar för nöjdare medlemmar, ett mer effektivt styrelsearbete och en fastighet som behåller eller ökar sitt värde”, säger Anders Stjärnberg, vd på HSB Östergötland.

HSB erbjuder anpassade helhetslösningar för fastighetsförvaltning.

HSB erbjuder anpassade helhetslösningar för fastighetsförvaltning.

Foto: HSB

Native2021-10-08 15:05
Detta är ett annonssamarbete.

Oavsett storlek på förening och fastighet finns det en hel del saker att hålla koll på. Därför kan fastighetsförvaltning vara en god investering för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.  
– Att ta hjälp med fastighetsförvaltning avlastar styrelsemedlemmarna och vi kan hjälpa till med allt ifrån projektledning och ekonomisk förvaltning till fastighetsservice, berättar Anders Stjärnberg. 

undefined
HSB erbjuder anpassade helhetslösningar för fastighetsförvaltning.

HSB kan erbjuda fastighetsförvaltning som innebär ett långsiktigt och hållbart boende i en trygg och stabil bostadsrättsförening.
— Självklart sköter vi det som gör att vardagen flyter på som den ska, men vi kan erbjuda mer än så för den förening som behöver det. Alla föreningar, styrelser och fastigheter ser olika ut och därför anpassar vi vår fastighetsförvaltning efter föreningens behov. Alla föreningar kan få en helhetslösning anpassad till dem. Detta skapar förutsättningar för nöjdare medlemmar, ett mer effektivt styrelsearbete och en fastighet som behåller eller ökar sitt värde, säger Anders Stjärnberg, vd på HSB Östergötland.

undefined
Anders Stjärnberg, vd på HSB Östergötland.

— Som Förvaltare kan jag samordna den totala förvaltningen och erbjuda en kontinuitet för såväl bostadsrättsföreningens styrelse som för bostadsrättshavarna i föreningen, säger Henrik Johansson, förvaltare på HSB Östergötland. 

undefined
"En god fastighetsförvaltning skapar förutsättningar för att en fastighet behåller eller ökar sitt värde."

Per-Arne Wåhlberg har bott i Brf Spelmannen i Linköping i drygt två års tid, och är ordförande för bostadsrättsföreningens styrelse. Fastigheten består av sextiotre lägenheter som i styrelsen representeras av sex boende och en representant från HSB.  
— Vi har valt att anlita HSB för att förvalta fastigheten och vi känner oss trygga i vårt val. De stöttar oss i styrelsen med bland annat juridiska och ekonomiska frågor, fastighetsförvaltning, placering av kapital och upphandling av lån hos olika banker. Vi besitter goda kunskaper själva inom styrelsen, men HSBs hjälp gör att vi har någon med erfarenhet att luta oss mot och rådfråga, berättar Per-Arne och fortsätter:  

— HSBs långa erfarenhet har gjort att de har en gedigen kunskap om att bygga, förvalta och sköta om fastigheter, och har en bra organisation uppbyggt kring det. Detta, tillsammans med deras breda etablerade kontaktnät, gör att deras hjälp är högt uppskattad. De har ett gott renommé och gör allt med hög kvalitet. Allt sköts med ordning och reda i fokus. 

undefined
HSB kan erbjuda fastighetsförvaltning som innebär ett långsiktigt och hållbart boende.

Som en relativt ny bostadsrättsförening ville styrelsen i Brf Spelmannen se till att allt sköts på ett bra sätt. Där har HSB spelat en viktig roll i att se över åtgärder för ett framtidssäkrat och mer bekymmersfritt boende, samtidigt som de gett avlastning för styrelsen och erbjudit stabilitet till föreningen.  
— Hos oss är föreningen i goda händer och styrelsen kan slappna av och vara trygga med att vi har koll på vad som än sker. För de som bor i föreningen kan vi erbjuda en tillgänglighet och en kontaktperson att vända sig till vid frågor och funderingar, berättar Henrik.  

Per-Arne håller med.
— Med fastighetsförvaltning från HSB är det alltid lätt att få tag i den man vill nå och man får snabba svar. De är tillmötesgående, lyssnar till förslag och skapar över lag alltid en bra dialog. De sköter ärenden på ett professionellt sätt och ger ett trevligt bemötande vilka frågor man än kan tänkas ha, avslutar Per-Arne.  

Vill du veta mer?

Fastighetsförvaltning från HSB erbjuder en mängd olika möjligheter till hjälp. Detta inkluderar exempelvis: 
✔️ Totalförvaltning med all kompetens en bostadsrättsförening kan tänkas behöva, under ett och samma tak. 
✔️ Ekonomiska och administrativa tjänster med bland annat hantering av fakturor, arvoden och ekonomisk redovisning. 
✔️ Förvaltare arbetar som stöd till styrelsen i olika förvaltningsfrågor och fungerar som styrelsens förlängda arm. 
✔️ Projektledning och vara en hjälpande hand vid större projekt som ombyggnationer och renoveringar. 
✔️ Fastighetsservice som tar hand om den inre och yttre skötseln. 
✔️ Energi- och installationstjänster där de bland annat kan hjälpa bostadsrättsföreningen att sänka sina driftskostnader. 
✔️ Utbildningar och seminarier för att ge de förtroendevalda i styrelsen förutsättningarna att göra sitt uppdrag så roligt och givande som möjligt. 
 
Har du frågor eller vill veta mer om HSB Östergötlands fastighetsförvaltning? 
Gå in på https://www.hsb.se/ostergotland/fastighetsforvaltning/ eller kontakta vår Kundsupport på 010-442 40 00.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.