Annonssamarbete med Blomstertorget

”Det är enkelt, tidsbesparande och väldigt uppskattat”

Sandra på Attendo är mycket nöjd med företagsservicen som Blomstertorget erbjuder.
Sandra på Attendo är mycket nöjd med företagsservicen som Blomstertorget erbjuder.

För att göra det lilla extra för sina kunder använder sig Attendo Duvan av Blomstertorgets företagstjänst. ”Det är enkelt, tidsbesparande och väldigt uppskattat”, säger Sandra Johansson på Attendo Duvan.

Native 24 mars 2022 11:36
Detta är ett annonssamarbete.

För att ge ett mervärde till sina kunder har Attendo Duvan valt att göra som många andra företag i Linköping: Vackra blommor som ett återkommande inslag i vardagen. En gest som verkligen uppskattas av de boende, förklarar Sandra Johansson som är aktivitetsansvarig på Attendo Duvan:

– Det här är något som ger ett väldigt stort mervärde för de boende, våra kunder. De blir glada och vi får en väldigt trevlig stämning här när vi omges av vackra blommor, säger hon.

undefined
Sandra på Attendo är mycket nöjd med företagsservicen som Blomstertorget erbjuder.

På Blomstertorget har man jobbat mot företag i många år. Johan Fyhr, företagsansvarig på Blomstertorget, förklarar att ett växande behov hos företagskunderna har fått dem att utveckla och förenkla konceptet.

– För att göra det så enkelt som möjligt för företagen skapar vi tillsammans ett grundutbud som är enkelt att klicka hem på nätet. Det kan till exempel röra sig om en födelsedagsblomma för en viss summa. När en födelsedag närmar sig så kan man enkelt gå in och välja vart och när den ska levereras, säger han och fortsätter:

– Det här är ett väldigt smidigt sätt för företag att hålla koll på sina kostnader och ge likvärdiga presenter till sina anställda. 

undefined
Johan på Blomstertorget förklarar att onlinetjänsten ger full överblick för företag som genom att avtala kostnad och tydliga ramar i god tid slipper merjobb i en stressig vardag.

Attendo Duvan har tagit vara på möjligheten att sätta guldkant på tillvaron genom att ha som rutin att alltid välkomna nya boenden med en välkomstbukett. De väljer även att beställa buketter vid särskilda högtider och en del grönväxter. 

– Det är ett väldigt enkelt förfarande för oss. Vi beställer allt genom Blomstertorgets hemsida och får det levererat hit när vi önskar. Det gör det enkelt, tidssparande och väldigt uppskattat, säger Sandra. 

undefined
Attendo Duvan är ett av många företag i Linköping som ser mervärdet färska blommor ger.

Blommorna bidrar med mjuka värden till anställda och kunder. Det är något som lätt kan gå förlorat i en stressig vardag. Därför välkomnas servicen varmt av dess användare, förklarar Johan. 

– Det här är ett väldigt lätt sätt för företag att göra det enkelt för sig, blommor är klassiskt och alltid uppskattat. Genom att avtala kostnad i god tid och sätta tydliga ramar för vid vilka tillfällen tjänsten ska användas så slipper man mycket merjobb i en stressig vardag. Eftersom vi sköter både leverans och fakturering så sparar det här väldigt mycket tid, samtidigt som företagen har full överblick i vår portal.

Vill ditt företag ha hjälp med att ta fram en blomsterpolicy? Här får du hjälp.

I dag är ett 20-tal företag i Linköping anslutna till Blomstertorgets onlinetjänst, däribland Linköpings kommun, begravningsbyråer och mindre företag. 

– Behoven ser väldigt olika ut för våra kunder, men det som gör det här till ett smidigt sätt är att det finns ett grundutbud med en klar prisbild att förhålla sig till. Därifrån kan vi givetvis vara hur flexibla som helst, säger Johan. 

Johan berättar att tackblomma, födelsedagsblomma, välkomstblomma och pensionsblomma är exempel på grundutbud som företag väljer att lägga upp, där företagets egen budget sätter ramarna. Flera företag väljer även att ha abonnemang som löper på veckovis med tillexempel receptionsblommor, medan andra vill få entréblommorna utbytta med jämna mellanrum. 

– Vi har hjälpt många företag med att skapa rätt miljö med hjälp av växter, både utomhus och inomhus. Vi hjälper även till med att uppdatera dessa miljöer löpande utefter säsong, utan att kunden behöver göra något. Vi älskar blommor och vi vet att det bidrar med de mjuka värden som faktiskt ger så mycket.  

Blomstertorget

Vi erbjuder dig och ditt företag en enkel och tidsbesparande tjänst som levererar blommor, binderier och växter av högsta kvalitet. Du kan förstås beställa fritt från hela vårt sortiment. Du sköter beställningar och har full överblick via vår portal. Våra florister skapar sedan buketter och arrangemang med blommor av hög kvalitet.

Här hittar du kontaktformuläret.
Du kan även kontakta Johan Fyhr på johan@blomstertorget.se direkt.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.