Annonssamarbete med Krossteknik i Linköping

De etablerar sig i Torvinge: ”Tanken har funnits länge”

Familjeföretaget Krossteknik har funnits sedan 1960-talet och specialiserar sig på entreprenadkrossning. Nu flyttar de verksamheten från Kisa till Torvinge för att skapa ett bättre utgångläge för deras arbetsområden.

Steve Jansson och Åsa Mellberg, Krossteknik.

Steve Jansson och Åsa Mellberg, Krossteknik.

Foto: Krossteknik

Native2023-12-11 14:05
Detta är ett annonssamarbete.

Företagets arbetsområde sträcker sig från Småland, Närke och Stockholm och de har bland annat samarbeten med större byggföretag som bland annat Skanska och vänder sig även till mindre lokala entreprenörer. 

– Jag har varit i branschen hela livet. Vi levererar olika sortiment av krossade material och erbjuder även maskintjänster. Vår verksamhet har utvecklats från att vara inriktade på grus till att även arbeta med berg. Så det är där vi är idag, och det finns potential att vi breddar oss mer framöver så vi har fler ben att stå på, säger Steve Jansson, vd.

undefined
"Det blir positivt för mig att få träffa kollegor som jag inte träffar idag, så det blir roligare och en mer samlad verksamhet", säger Åsa Mellberg, om flytten till Torvinge.

Krossteknik grundades i Kisa men håller just nu på att etablera sig i Torvingeområdet i Linköping. Den nya placeringen har ett bättre läge utifrån de arbetsområden som företaget har.

– Tanken att flytta verksamheten till Linköping har funnits länge. Vi har fått ett bra läge och tomt, vilket gör att en flytt är värd att satsa på. Vi vill ha verkstad, lager och kontor under samma tak och vi är flera som bor i Linköping så det är smidigare att ha verksamheten här.

undefined
Krossteknik har funnits sedan 1960-talet och specialiserar sig på entreprenadkrossning.

Det mesta av byggnationen i det nya området är klart, det enda som är kvar att färdigställa är kontorsdelen som kommer att ta plats en bit in i verkstaden.

– Det ska vara klart så att vi kan flytta in i vår, säger Steve.

undefined
Steve Jansson och Åsa Mellberg, Krossteknik.

En fördel med flytten från Kisa är den sociala delen som kommer med den nya placeringen i Linköping. 

– Det blir positivt för mig att få träffa kollegor som jag inte träffar idag, så det blir roligare och en mer samlad verksamhet, säger Åsa Mellberg, kontorsanställd som är positionerad i Linköping idag.

Steve fortsätter:

– Det blir en samlingspunkt. Många av våra anställda är ute och jobbar i veckorna men kan stanna till här på torsdagseftermiddagen när de är på väg hem och kanske fixa till bilen och träffa Åsa en stund.

undefined
"Det finns potential att vi breddar oss mer framöver så vi har fler ben att stå på," säger Steve Jansson, vd.
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.