Detta är ett annonssamarbete

Därför räds de inte att kalla sig premiummäklare

En del av Bjurfors premiumpaketering är att de är en av få byråer i Linköping som marknadsför sina kunders objekt i flera kanaler.
En del av Bjurfors premiumpaketering är att de är en av få byråer i Linköping som marknadsför sina kunders objekt i flera kanaler.

– Vi trivs med det vi gör, från första till sista steget, och lever upp till att göra hela resan premium, berättar Gustav Spetz, fastighetsmäklare och delägare på Bjurfors i Linköping.

Native 22 februari 2021 15:36
Detta är ett annonssamarbete.

Att sälja och köpa en bostad är en stor del av livspusslet, och vilket sätt du väljer att göra det på beror på dig som person. I slutändan handlar det om att du ska känna dig såväl trygg som nöjd med din affär, och för att nå dit är det viktigt att hitta en fastighetsmäklare som passar just dig. 

För drygt fyra år sedan öppnade Bjurfors mäklarbyrå upp sina dörrar i Linköping med mäklaren och franchisetagaren Gustav Spetz i framkant. Med en vision om att bli en aktör bland de stora valde Gustav, tillsammans med delägarna Torbjörn Bentzer och Philip Stråkander, att placera byrån på marknaden och visa att de är en partner att räkna med. 

– Vi kan utmärka oss som premiummäklare, där premium inte endast innebär att sälja dyra bostäder utan att även erbjuda våra kunder det lilla extra samtidigt som vi är på samma nivå som de fyra största aktörerna, men på vårt eget premiumsätt, berättar Gustav. 

undefined
Gustav Spetz har precis avslutat ett lyckat möte med en kund.

Det är inte alla fastighetsmäklare som kan erbjuda trygghet och handledning under hela bostadsaffären, och samtidigt göra bästa möjliga affär. För det krävs skicklighet och erfarenhet, och att man ger sina kunder det där lilla extra. För Bjurfors innebär det där lilla extra att ge kunden en premiumupplevelse, något som Gustav beskriver som följande; 

– Vi på Bjurfors har ett genuint intresse för det vi jobbar med och tycker om alla delar av affären. Vi har ett personligt engagemang i varje affär och lägger ner mycket energi i vårt arbete. Målet är självklart att såväl säljare som köpare ska känna sig nöjda med affären, men att resan dit ska upplevas som smidig och trygg. Det är premium för oss. 

När man anlitar en mäklare anlitar man inte bara en person som ska genomföra bostadsaffären, utan även någon som ska finnas till hands när man behöver. För Gustav och hans medarbetare på Bjurfors är det viktigt att kunden känner sig bekväm och inkluderad i hela affären. Detta ser de till att uppfylla genom att ständigt ge återkoppling på vad som händer, förklarar begrepp och vårdar relationen med kunden. 

– Premium för oss är att kunden känner att de har någon att luta sig mot. Det är en stor affär att köpa eller sälja en bostad och det är en viktig resa i livet. Att hjälpa människor med den resan och få se deras glädje är det bästa med det här jobbet, samtidigt som det såklart är roligt att göra affärer. Vi trivs med det vi gör, från första till sista steget, och lever upp till att göra hela resan premium, berättar Gustav.  

undefined
Philip Stråkander är en av delägarna på Bjurfors i Linköping.

Mäklarna på Bjurfors i Linköping har en dedikerad professionell fotograf som arbetar med samtliga av deras objekt. Oavsett om du väljer att göra en ordentlig storstädning eller satsar på professionell styling, är det viktigt att visa upp din bostad från sin bästa sida för att locka fler spekulanter. 

En del av Bjurfors premiumpaketering är att de är en av få byråer i Linköping som marknadsför sina kunders objekt i flera kanaler. De använder inte bara digitala kanaler som sin egen hemsida, Hemnet och Adfenix utan även analoga kanaler som annonser i papperstidningar. 

– När kunder vänder sig till oss ska de känna att de får den bästa möjliga marknadsföringen för sitt boende och kunderna ska aldrig behöva fundera över om de kunnat få bredare exponering någon annanstans. Hos oss syns de brett och maximalt, det är premium, menar Gustav. 

undefined
En del av Bjurfors premiumpaketering är att de är en av få byråer i Linköping som marknadsför sina kunders objekt i flera kanaler.

En fråga som ofta återkommer till Gustav i hans arbete är om det är en bra tid att köpa eller sälja en bostad, något som han anser att man inte ska tänka alltför mycket på. 

– Man ska inte fundera för mycket över om det är en bra tid eller inte för att köpa eller sälja en bostad. Fokusera istället på behovet som uppstod och som gjorde att du ställde frågan. Tänk inte bara på pengen du kan få ut, en investering i en bostad är alltid en bra investering. Sen kan man alltid både tjäna och förlora pengar på det, precis som det är med allt. Välj att göra din investering när ditt behov uppstår och fundera inte alltför mycket över om tiden är rätt eller ej. 

Bjurfors Linköping

Vill du veta mer? Här kan du få mer information om Bjurfors i Linköping. 

BESÖKSADRESS:

Sankt Larsgatan 24

582 24 Linköping

E-POST: linkoping@bjurfors.se

TELEFON: 013-560 33 20

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.