Annonssamarbete med Tage Rejmes Bil

Äntligen – Rejmes Svanenmärkta biltvätt har öppnat

Väntan är över - nu har Rejmes nya biltvätt öppnat!
Väntan är över - nu har Rejmes nya biltvätt öppnat!

Den är ny, trygg, effektiv och framför allt snabbare. Rejmes nya Svanenmärkta biltvätt är bra för miljön och redo att göra rent! ”När det fina vädret kommer och alla vill tvätta bilen kommer våra kunder uppleva den snabbaste kön”, säger Pär Stjärnberg på Rejmes Vigfastgatan.

Native 9 mars 2022 08:58
Detta är ett annonssamarbete.

Vi är alla medvetna om att det känns betydligt bättre att köra en ren bil än att köra en smutsig. Men att tvätta bilen är inte bara bra för din körupplevelse, utan även för bilen. Tvättar du bilen regelbundet behåller du bilens värde bättre, minskar risken för ingrodd smuts och gör att din bil mår minst lika bra som du själv. 

— Ju mer vi kan hjälpa våra kunder att ta hand om sin bil desto bättre. Vår nya Svanenmärkta biltvätt är inte bara snabb - den tar även effektivt bort smutsen med minimal påverkan på miljön, säger Pär Stjärnberg, VD på Rejmes Vigfastgatan. 

undefined
Väntan är över - nu har Rejmes nya biltvätt öppnat!

Med kvalité, hög effektivitet och precision levererar Rejmes nya Svanenmärkta biltvätt förstklassigt tvättresultat på en unikt kort tid. Med hjälp av två rullband tar sig bilen igenom den tjugofyra meter långa tvättstationen och med hjälp av löpandebandprincipen kan det vara flera bilar i tvätten samtidigt och en ny tvättning kan påbörjas varannan minut. 

— Vår biltvätt är den tredje av sitt slag i Sverige och är snabbare än andra biltvättar. Tack vare att den kan påbörja en ny kund varannan minut behöver du som hamnar i en kö på fem bilar endast vänta tio minuter på din tur. De båda rullbanden gör även att bilen står still under hela tvätten och den gungiga känslan av att knuffas framåt försvinner. På så sätt är det över lag en mer bekväm tvättupplevelse, menar Daniel Andersson, ansvarig för Tvätta i Linköping. 

Men att vara en Svanenmärkt biltvätt kräver att man uppfyller en hel del hårda krav. Dessa krav begär att man gör ingen eller minimal påverkan på luft, vatten och jord. Varje år gör en extern kontrollant flera mätningar för att se att kraven uppfylls som de ska. 

— Den största vinsten vi gör i att vara en Svanenmärkt biltvätt är att vi återanvänder renat vatten för att behöva tillsätta så lite färskvatten som möjligt. Vattnet renas med hjälp av bakterier i ett biologiskt reningsverk och är helt utan kemikalier, berättar Daniel.  

undefined
"Vår nya Svanenmärkta biltvätt är inte bara snabb - den tar även effektivt bort smutsen med minimal påverkan på miljön", säger Pär Stjärnberg, VD på Rejmes Vigfastgatan

Biltvättar påverkar främst miljön genom den höga förbrukningen av vatten och kemikalier, samt genom att en mängd förorenat tvättvatten släpps ut. En stor del av dessa föroreningar kommer från den smuts som tvättas av från bilarna. Utsläppen av oönskade metaller, kemikalier och organiska ämnen kan minskas avsevärt genom att välja lämpliga rengöringskemikalier och reningstekniker. Svanenmärkta biltvättar främjar därför utvecklingen av effektiva och resurssnåla tvättar utan miljöfarliga utsläpp i vatten, luft och mark. 

— Med vår nya Svanenmärkta biltvätt tvättar du med omtanke för såväl din bil som miljön och du får ett rent samvete på riktigt, säger Daniel.  

Fastän den nya biltvätten är mer miljövänlig kommer det inte bli dyrare att tvätta. Idag betalar man med kort precis som vanligt, men inom några månader kommer det även gå att betala via en app. 

— Vi ställde oss frågan: Hur kan vi göra det ännu enklare för våra kunder att tvätta bilen? Svaret ledde till att vi inom en snar framtid kommer kunna erbjuda en liknande lösning som flera av parkeringshusen i Linköping har. Man köper sin tvätt i appen och med hjälp av en kamera som registrerar din registreringsskylt öppnas portarna till tvätten automatiskt, berättar Daniel. 

undefined
Med kvalité, hög effektivitet och precision levererar Rejmes nya Svanenmärkta biltvätt förstklassigt tvättresultat på en unikt kort tid.

De som tvättar med CarPay, Volvokort eller Rejmes Förmånskort kommer fortfarande få ett rabatterat pris på sin tvätt och en bonus in på kortet. 

Rejmes har trott på mer miljövänliga satsningar sedan lång tid tillbaka och började med Svanenmärkta tvättar redan i början på 2000-talet. 

— Denna typ av tvättar är en av många jätteinvesteringar som Rejmes-koncernen väljer att göra för sina kunder och för miljön. Vi vill uppmuntra våra kunder att göra så liten påverkan som möjligt på miljön och gör därför vad vi kan för att göra det möjligt, avslutar Pär. 

undefined
"Ju mer vi kan hjälpa våra kunder att ta hand om sin bil desto bättre", säger Pär.
Svanenmärkt Biltvätt

För att vara en Svanenmärkt biltvätt behöver man uppfylla hårda krav. Fokusområdena för dessa krav är: 

✔️ Att tvättanläggningens utformning och reningsanläggning är dimensionerad efter behov 

✔️ Minskade utsläpp och vattenförbrukning 

✔️ Krav på kemikalier 

✔️ Utsläppskontroll och avfallshantering 

✔️ Miljöledning, inklusive rutiner för drift och underhåll

Källa: svanen.se 

Välkommen till Rejmes på Vigfastgatan! 

Adress
Vigfastgatan 1
582 78 Linköping

Telefon
013-20 35 00

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Corren.