Corren låser upp sajten för nya läsare

Corren valspurtar med valdebatter, poddar och massor av artiklar. Nu har du chans att få tillgång till allt vårt material gratis.

Linköping 25 augusti 2022 10:08
Detta är en ledarkrönika. Correns ledarsida är borgerlig. Tidningen står fri och obunden från alla partier.

Svenska väljare tycker att traditionella medier är viktigast för politiskt innehåll. Det visar Internetstiftelsen i sin senaste undersökning. Detta gäller även förstagångsväljare som i större omfattning tar del av politiskt material på sociala medier än andra, men samtidigt är förtroendet för politiskt innehåll i sociala medier lägre än genomsnittet i den gruppen. Därför är traditionella medier viktiga, vi blir en källa till information som är att lita på.

Att medborgarna har tillgång till information om det politiska beslutsfattandet är en förutsättning för den lokala demokratin. I valtider är det extra viktigt att vi håller oss informerade. Här har Corren en uppgift som vi tar på allvar, att se till att just du är så pass informerad så att du kan fatta ett beslut på valdagen på vilket parti du vill lägga din röst, framförallt i kommun- och regionvalet där vi har en massiv utfrågning och bevakning. För den som vill fördjupa sig i enskilda frågor har vi många timmars poddar att ta del av där vi på djupet diskuterar samhällsfrågor som skola och miljö. Här kan du lyssna på poddarna helt gratis. 

Vi vill självklart att så många som möjligt i vårt område ska få ta del av våra artiklar före valet. Därför öppnar vi nu sajten i två månader. Nappar du på erbjudandet med två månaders gratis läsning så får du tillgång till alla artiklar på Corren.se och Affarsliv.com, men även kundklubben Mera med fina erbjudanden.

Erbjudandet hittar du här. 

Häng med oss i valspurten!


 
 
 
 
 
 
Läs mer!

Linköpingslistans politiker lovade väljare att stoppa omhändertagande av barn: "Idag står jag inte bakom inläggen"

Linköpingslistans politiker lovade väljare att stoppa omhändertagande av barn: "Idag står jag inte bakom inläggen"

Så attackerar de lokala partierna varandra på sociala medier – här är reportrarnas spaning

Så attackerar de lokala partierna varandra på sociala medier – här är reportrarnas spaning
Visa fler
Ämnen du kan följa