Corren börjar med recensioner av östgötska kroglivet

Med start nu i januari kommer Corren att publicera recensioner av östgötska restauranger, kaféer, barer och hotell skrivna av White Guide.

"Vi har länge sett läsarnas stora intresse för det lokala kafé- och kroglivet" säger Christer Kustvik, chefredaktör för Corren, om satsningen på recensioner, På bilden Alireza Mollaei på restaurang Parisien.

"Vi har länge sett läsarnas stora intresse för det lokala kafé- och kroglivet" säger Christer Kustvik, chefredaktör för Corren, om satsningen på recensioner, På bilden Alireza Mollaei på restaurang Parisien.

Foto: Victor Bomgren

Östergötland2024-01-19 16:45

Correns moderkoncern NTM inleder ett redaktionellt samarbete med restaurangguiden White Guide.

– Vi har länge sett läsarnas stora intresse för det lokala kafé- och kroglivet och då är det viktigt att möta det engagemanget med nya grepp, säger Christer Kustvik, chefredaktör för Corren. 

Peter Kjellberg, vd White Guide:

– Vi är Sveriges ledande rikstäckande restaurangguide. Med hjälp av NTM:s många titlar kan vi få ytterligare spridning.

Inledningsvis är det ett test, som om det faller ut väl kan bli permanent. 

– Det kräver en hel del att etablera en proffsig recensionsverksamhet och då är det kalasbra att kunna göra det tillsammans med en pålitlig aktör som White Guide, säger Jens Pettersson, chef för redaktionell utveckling NTM.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!