Här är alla deltagarna i "På spåret"

En duo med känsla för sport tävlar i "På spåret" i vinter. Tv-syskonen Johan och Jennifer Kücükaslan gör debut i programmet.

Jennifer Kücükaslan, Gry Forssell och Marcus Berggren debuterar i "På spåret".

Jennifer Kücükaslan, Gry Forssell och Marcus Berggren debuterar i "På spåret".

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Nöje2023-10-02 09:00

Nu är lagen klara inför årets omgång av "På spåret". Fjolårsvinnarna Marie Agerhäll och Fritte Fritzson ska försöka försvara sin titel, men Cecilia Düringer och Jonatan Unge, som de slog i finalen, är inte med i år.

Sedan tidigare är det känt att Gry Forssell bildar lag med nyhetsuppläsaren Jonas Rhodiner. Det avslöjade "På spårets" programledare Kristian Luuk när han i förra veckan gästade de båda radioprofilernas morgonprogram i Mix Megapol.

Nu är det också klart att tv-sportsyskonen Johan och Jennifer Kücükaslan ska tävla ihop. Storebror Johan är reporter på SVT Sport medan lillasyster Jennifer leder fotbollssändningar hos konkurrenten Viaplay.

Andra nya deltagare i år är komikerna Sofia Dalén och Kalle Möller, som bland annat gör det populära programmet "Paradrätten" på Youtube. Komikern Marcus Berggren tar steget från "Bäst i test" till "På spåret" i par med konstexperten Cecilia Berggren.

"På spåret" har säsongspremiär den 3 november i SVT.

Johan Kücükaslan bildar lag med sin syster Jennifer i "På spåret". Arkivbild.
Johan Kücükaslan bildar lag med sin syster Jennifer i "På spåret". Arkivbild.
Fakta: Deltagarna i "På spåret"

Grupp 1: Emma Peters och Christopher Garplind, Peter Apelgren och Hector Apelgren, Jennifer Kücükaslan och Johan Kücükaslan.

Grupp 2: Niklas Källner och Lena Nordlund, Sofia Dalén och Kalle Möller, Marcus Berggren och Cecilia Berggren.

Grupp 3: Marie Agerhäll och Fritte Fritzson, Gry Forssell och Jonas Rhodiner, Kristin Lundell och Johan Hilton.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!