En timme med fem fruntimmer och fika

Den 8 maj har nostalgirevyn ”Gittans NostalgyRevy” premiär. Revygänget består av fem vana sångfåglar från revyscenen i Östergötland.

MJÖLBY2016-05-03 11:52

– Vi har spelat revyer i Mjölby i flera år, men det här är första gången vi gör det med tema nostalgi, säger Birgitta Wigforss.

Hon tillsammans med Naemi Gustavsson, Susanne Andersson, Marianne Holmbom och Kristina Eriksson har plockat ut det bästa från 50-talet som de framför i tidstypiska kläder och frisyrer. Föreställningarna kommer att ges på eftermiddagen.

– Det blir ett tillfälle för vuxna och pensionärer att umgås, men även yngre kommer att kunna uppskatta vår revy. Vem älskar inte 50-talet? menar Birgitta.

Många tidstypiska karaktärer dyker upp: Birgitta Andersson som säljer kärlek, Snoddas och Lennart Hyland. Birgitta poängterar att det inte är gammal skåpmat revygänget kommer att bjuda på utan nyskrivna sketcher.

– Det blir en mysig stund med hembakat fika, vi bjuder på en opretentiös revy med paljettklänningar. Sång, dans och lite nakenchock. Sen är lokalerna väl värda ett besök bara de, vi hoppas kunna sätta upp fler föreställningar här i framtiden, säger hon.

Föreställningarna ges på Ostkupans festvåning den 8, 10 och 20 maj klockan 15 samt den 12 maj klockan 19.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!