Det kommer att finnas mat för alla smaker

I år presenteras i stället en matfestival under namnet Street food festival på Trädgårdstorget, skriver ansvariga för stadsfesten.

I år presenteras i stället en matfestival under namnet Street food festival på Trädgårdstorget, skriver ansvariga för stadsfesten.

Foto:

Insändare2023-08-19 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på "Dåligt Linköping – ingen stadsfest utan matmarknad" (18/9):

Det stämmer att det internationellt turnerande företaget International food festival inte är bokade till Linköpings stadsfest i år.  

I år presenteras i stället en matfestival under namnet Street food festival på Trädgårdstorget. Här huserar både lokala, nationella och prisbelönta foodtrucks. Indisk grill, vedugnspizza, prisad falafel, het texmex och gourmetkorv är bara exempel på härliga smakupplevelser som det kommer att gå att ta del av. Förutom all mat och dryck blir det även livemusik, provningar och föredrag. Strax intill, i S:t Larsparken, ställs det även upp flera sittplatser där det bland annat serveras popcorn, glass och munkar. Vi tror och hoppas att det ska finnas något för alla smaker. Hjärtligt välkomna till Linköpings Stadsfest 2023!

Läs gärna mer om program och utbud på Visit Linköpings webb: https://visitlinkoping.se/linkopingsstadsfest