Vi lyssnar till våra besökare på biblioteket

Insändare2021-11-02 11:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på "Dåligt utbud på nya biblioteket i Sturefors" (29/10):

Tack för din återkoppling kring biblioteket i Sturefors, tråkigt att du upplevde att det inte innehåller det du tänkt dig.

Sturefors bibliotek är ju precis nyöppnat och vi har utrustat det med ett grundutbud. En biblioteksverksamhet (och medier som till exempel tidskrifter/magasin) är ju hela tiden i utveckling, och önskemål och behov skiljer sig åt mellan de som besöker ett bibliotek. Vi försöker lyssna på våra besökares önskemål och den som vill får gärna prata med personalen på biblioteket, eller mejla oss så kan vi diskutera. På det sättet kan vi skapa ett bibliotek som passar er som besöker det. 

Digitala medier, exempelvis tidningar och tidskrifter finns i massor och de kan vi hjälpa till med att hitta. I dagsläget finns 20 sittplatser samt sittkuddar för barnen och en soffa är på väg.

Jag vill passa på att tacka alla Stureforsbor som kom på invigningen förra lördagen och hälsa er välkomna tillbaka till biblioteket. Har ni frågor eller önskemål prata med personalen eller mejla oss på stadsbiblioteket@linkoping.se