Trött på alla äldre som klagar på oss unga

Insändare 27 december 2022 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag är så trött på alla gamlingar som inte gör något annat än att klaga. 

Nästan varje vecka kan man läsa en insändare i Corren där det klagas på att utvecklingen går för fort fram och att de inte hänger med. Att lära sig hur en app fungerar för att kunna parkera eller använda swish eller kortbetalning i affären är tydligen en omöjlighet. Inte en tanke på att detta förenklar vardagen för oss andra.

Starka åsikter om skolan har de också, ungdomar i dag är ouppfostrade slynglar med diverse bokstavskombinationer som dagligen sparkar och förnedrar sina lärare. Detta vet de med full säkerhet trots att de inte satt sin fot i en skola sedan Tage Erlander var statsminister. 

Vi ska inte ens prata om vad lat den nya generationen är! Ingen vill tydligen jobba hårt längre. Extra skrattretande blir det när det är den äldre generationens män som spottar ur sig dessa åsikter. Samma män som aldrig lyft ett finger i sitt hushåll utan låtit frun sköta allt ifrån tvätt, städning och matlagning till uppfostran och kärlek till barnen.

Nej, vi klarar oss utan era förlegade åsikter, vår generation kommer att bygga den värld vi vill leva i. Framtiden är vår, inte er.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa