Ta bort betongklumparna längs gågatan

Tänk er att stadens gallerior börjar ställa in fåniga och helt meningslösa fula betongskulpturer för att hindra framkomligheten, menar insändarskribenten.

Insändare2022-08-19 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Varför klagar så många på elsparkcyklar som ligger och skräpar? Ingen verkar klaga på de fåniga betongfigurerna som begränsar vår framkomlighet på en av stadens mest trånga gata, Tanneforsgatan eller gågatan som den heter i folkmun.

För att undvika trängsel där kan naturligtvis kommunen mala ner figurerna och använda som fyllnadsmaterial i någon av groparna som politikerna skapat. En lastbil kör ju med lätthet mellan betonglejonen så de fyller ingen funktion alls. Utom det att stadens hundar får ett ställe att kissar på, och våra barn klättrar upp på dem och sitter i kisset. Och dessutom får vi trängas. 

Tänk er att stadens gallerior börjar ställa in fåniga och helt meningslösa fula betongskulpturer för att hindra framkomligheten.

Nej, det här är inget en normal affärsidkare skulle ägna sig åt. Det här är en av Linköpingspolitikers galna idéer. Trängs, hosta, och titta på betongen. Ta bort dem innan jul!