Släpp fram inslag från alternativ media

En avdramatisering av klimathotet skulle också kunna bidra till minskad stress och ångest hos många svenskar, inte minst våra barn och ungdomar, menar insändarskribenten.

Dessa alternativa röster borde nå ut till svenska folket i SVT på bästa sändningstid, menar insändarskribenten.

Dessa alternativa röster borde nå ut till svenska folket i SVT på bästa sändningstid, menar insändarskribenten.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Insändare2023-09-05 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det är fullständigt obegripligt att politiker och mainstream-medier inte släpper fram intressanta och relevanta inslag från alternativ media. Nu aktuella inslag:

”Frihetsnytt” som med experter motbevisar klimatlögnen: ”Sveriges tyngsta experter avslöjar äntligen klimathotet!” och Henrik Jönsson som i sitt senaste inslag frågar sig: ”Varför blir Sverige fattigare?” och också presenterar nödvändiga åtgärder för att komma till rätta med problemen. 

Googla, granska och tänk till! För att kunna lösa problem måste man se verkligheten som den är, inte som man önskar att den vore.

Dessa alternativa röster borde nå ut till svenska folket i SVT på bästa sändningstid. Och kommenteras och bemötas av ansvariga politiker och deras ”sakkunniga”. Det känns som om våra politiker på riksnivå i vissa viktiga avseenden håller på att köra Sverige i botten. 

Och media, som ska granska välbetalda, ofta inte sakkunniga politiker, tiger i ämnet. Det är anmärkningsvärt och mycket allvarligt! Ert ansvar är stort! Ovan nämnda inslag känns ytterst viktiga för vårt lands framtid. Ett uppvaknande behövs på bred front. 

En avdramatisering av klimathotet skulle också kunna bidra till minskad stress och ångest hos många svenskar, inte minst våra barn och ungdomar som många mår riktigt dåligt av klimathotet.