Personalen: Vi är stolta över vår arbetsplats

Vi är många som tidigare har arbetat i den kommunala verksamheten (tidigare Leanlink) som i stället aktivt har valt att arbeta på Attendo, skriver medarbetare i Lambohov.
Vi är många som tidigare har arbetat i den kommunala verksamheten (tidigare Leanlink) som i stället aktivt har valt att arbeta på Attendo, skriver medarbetare i Lambohov.

Sedan vi tillsammans har hittat åtgärder på motgångarna så märker inte bara vi utan även kunderna en enorm skillnad på omsorgen som de får, skriver medarbetare ur personalgruppen på Attendo Lambohov.

Insändare 19 januari 2024 19:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på debattartikeln ”Linköpings kommun måste omedelbart slänga ut Attendo” (19/1):

Att Attendos verksamhet i Lambohov har haft problem sedan övergången den 1/5 2023 är inte något som har gått oss medarbetare på Attendo förbi.

Att kunderna inte får rätt hjälp eller har långa svarstider på trygghetslarmen är inget vi varken står bakom eller tycker är acceptabelt.
Attendo Lambohov har sedan synpunkterna inkommit arbetat tillsammans i arbetsgruppen för att åtgärda dessa. Nya kollegor har rekryterats, telefoner och cyklar tillkommer hela tiden efter behov, dokumentationsutbildningar har genomförts, samtal med kunder sker löpande och vi har utvecklat en bra struktur i vårt dagliga arbete.

Vi som arbetar på Attendo i Lambohov är stolta över vår arbetsplats och den omvårdnad som vi ger kunderna varje dag. Sedan vi tillsammans har hittat åtgärder på motgångarna så märker inte bara vi utan även kunderna en enorm skillnad på omsorgen som de får.

Vi har utvecklat vårt samarbete mellan chef, hemsjukvård och oss kollegor vilket speglar nöjdheten som vi i dag möts av från kunderna. Våra träffpunktsverksamheter är välbesökta och uppskattade och från lunchserveringen hör vi glada tillrop från de som äter hos oss.

Vi är många i medarbetargruppen som i flera år har arbetat på Attendo och trivs på arbetsplatsen vi representerar och kunderna vi varje dag möter. Vi är också många som tidigare har arbetat i den kommunala verksamheten (tidigare Leanlink) som i stället aktivt har valt att arbeta på Attendo.

Attendo ger oss möjligheten att påverka och utveckla vår verksamhet tillsammans och säkerställa en bra kvalitet och omvårdnad till alla som behöver oss.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa