Människan har blivit "Homo mobil-zombies"

Insändare 25 januari 2022 11:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Postnord borde ta på sig ledartröjan och miljöansvar och sluta dela ut pappersreklam. Man behöver inte vara högutbildad NASA-forskare för att inse att skogen ska stå kvar och ta upp CO2 i stället för att bli pappersreklam och papperspåsar. Men "smarta politiker" tror en skatt på plastpåsar räddar planeten!
Det är konsumtionen av nya varor tillverkade på andra sidan planeten som skapar mycket onödiga CO2-utsläpp. På människors "klicka hem" blir flera "budfirmor" rika efter att människor läst reklam. Här finns också en annan syndabock, med namnet "sociala medier" där folk blir rika på att göra reklam för varor och karusellen med "klicka hem" är igång.

Aktiv handling från alla medborgare behövs för att vi ska kunna bromsa klimatförändringarna. Stoppa klimatförändringarna är mera än 30 år för sent. Alltså ska ni inte förvänta er att politiker gör åtgärder utan ni själva måste agera och förändra era sjukliga shoppingvanor.
Mänskligheten måste börja använd insidan i "huvudkontoret" i stället för att glo i mobilen. Människan har blivit "Homo mobil-zombies" (Homo Sapiens)

BA_I_HOLM


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa