Låter du sociala medier styra ditt liv?

Varför utsätter sig någon för detta, frågar sig insändarskribenten.
Varför utsätter sig någon för detta, frågar sig insändarskribenten.

Vi behöver inte den flod av Influencers med mer eller mindre onödiga idéer och råd. Vi kan alla styra våra egna liv, tro mig, menar insändarskribenten.

Insändare 25 januari 2024 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Känner du att det är viktigt att gå upp klockan 03.00 för att få egen tid? Finns känslan för någon speciell diet som det bästa för dig? Har ditt barn låtit någon få olämpliga bilder av sig? 

Listan är lång av vad folk låter sig påverkas av "sociala medier". Är det socialt att lura, bedra och hänga ut sina medmänniskor! Varför utsätter sig någon för detta? Många är förtvivlade över hur det deras liv har blivit när tråkiga saker händer på nätet. Helt i onödan. 

Jag är inte uppkopplade på Facebook, Instagram, TikTok eller annat. Om någon vill skälla ut mig får den göra det personligen. Vill jag veta något kan jag själv söka upp det på mitt eget sätt. Lättare att objektivt välja om det är bra eller dåligt, inga fejkade reklaminslag. 

Ta tillbaka ditt liv genom att sluta ge andra möjligheten att styra dig eller förminska dig. Vi behöver inte den flod av Influencers med mer eller mindre onödiga idéer och råd. Vi kan alla styra våra egna liv, tro mig!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa