Vad ska hända med alla testosteronstinna män?

Det pågår en långsam revolution i samhället nu när vi ska elektrifiera fordonsparken. Främst drabbar detta män, vilka alltsedan sandlådan varit de som brummat mest, menar insändarskribenten.

Mustanger, gamla Volvobilar och HD-maskiner kommer att förpassas till glömskan, menar insändarskribenten.

Mustanger, gamla Volvobilar och HD-maskiner kommer att förpassas till glömskan, menar insändarskribenten.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Insändare2022-12-21 13:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Mustanger, gamla Volvobilar och HD-maskiner kommer att förpassas till glömskan, och kvar står en hel kader av ynglingar och män berövade denna förmåga till uttryck. 

På något sätt kommer detta naturligtvis slå tillbaka på samhällsordningen, och hur detta kommer att ske svävar vi ännu i lycklig okunnighet om. 

Först av allt behöver vi se till att dessa har någon att tala med, och att vi står beredda med mottagningar anpassade för detta. Vi behöver utveckla strategier för kvinnor som underlättar hanteringen av testosteronstinna män vilka tyvärr saknar förmågan att se sig själva som en del av samhällsmaskineriet, och där man har rätt att förvänta sig ansvar och mognad. 

Ett förslag är att män till exempel måste göra 40 armhävningar för att få komma in i Ica-butiken, ett annat att man utrustar dammsugare med gasreglage. Säkert kommer innovationsförmågan sättas på svåra prov, och det är inte utan skräckblandad förtjusning jag ser fram emot en lösning med vilken alla kommer att kunna känna sig bekväma ...