Vad gör Willys åt alla stulna kundvagnar?

För att storhandla måste man ha tillgång till en kundvagn som sällan eller aldrig finns att låna utanför affären. Jag med fler vill att det blir ordning och reda nu, kräver en kund.

Insändare 16 augusti 2023 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

I Skäggetorp finns mataffären Willys. Den är lagom stor och har ett bra utbud av varor. Willys har nyligen installerat självscanning, vilket är ett bra sätt att storhandla mat på. Men för att storhandla måste man som kund ha tillgång till en kundvagn som sällan eller aldrig finns att låna utanför affären. Alla vagnar finns nämligen på gårdarna i Skäggetorp för att man tar hem sina varor och för all del använder vagnarna till annat också. Äckligt ...

Vad tänker Willys göra åt kundvagnarna som inte är tillgängliga när inte kunderna fattar att man inte kan dra iväg vagnarna på det här sättet hur som helst.

Jag med flera vill att det blir ordning och reda med kundvagnarna nu!

"Kund på Willys i Skäggetorp"

 

Svar från Willys:

Bäste kund!
Vi beklagar verkligen detta och förstår att det är irriterande att det saknas kundvagnar när det är dags att storhandla hos oss. En snabb omvärldskoll visar tyvärr också att det inte bara är Willys som drabbas; flera livsmedelskedjor vittnar om att deras kundvagnar försvinner från butikerna och att de tvingas lägga både tidskrävande och kostbara resurser på att försöka samla in dem igen. 

Vi ser i nuläget över olika lösningar och hoppas på att komma till rätta med problemet så fort som möjligt så att det blir lättare att storhandla hos oss.

Nathalie Brandt Amnefalk, butikschef, Willys Linköping Skäggetorp


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa