Bilbörsen arena är absolut värdig Champions League

Som ansvarig för driften av arenan beklagar jag att du upplevde den som smutsig, det är så klart inte bra och något vi får förbättra, skriver driftschefen vid Linköpings kommun.
Som ansvarig för driften av arenan beklagar jag att du upplevde den som smutsig, det är så klart inte bra och något vi får förbättra, skriver driftschefen vid Linköpings kommun.

I år har fokus legat på säkerhet och trygghet men jag ser stor potential och vilja i att vi tillsammans jobbar för att skapa en mer välkomnande arena, skriver Tobias Birgersson Egbom, driftschef Linköpings kommun.

Insändare 13 september 2023 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på "Bilbörsen arena är inte värdig Champions League" (7/9):

Det var närmare 8 000 personer som besökte Bilbörsen arena förra onsdagen och såg matchen mellan Arsenal och LFC. Roligt att höra att du tyckte matchen var underhållande.

Vi är flera parter som ansvarar för att arenan håller hög klass. Som ansvarig för driften av arenan beklagar jag att du upplevde den som smutsig, det är så klart inte bra och något vi får förbättra.

Att bygga en arena är en stor investering och inget som en kommun gör speciellt ofta. Den som finns i dag är tänkt att hålla många år framöver. Därför är det viktigt att utveckla arenan, bland annat genom att göra den mer välkomnande. Under våren 2023 har de organisationer som har arenan som utgångspunkt för sin verksamhet, fastighetsägare, LFC och Linköpings kommun, skapat ett forum där vi träffas och arbetar med gemensamma frågor. I år har fokus legat på säkerhet och trygghet men jag ser stor potential och vilja i att vi tillsammans jobbar för att skapa en mer välkomnande arena.

Vår arena är absolut värdig Champions League och vi hoppas på fler matcher framöver! Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och du är välkommen att skicka in förbättringsförslag till Kontakt Linköping, kontakt@linkoping.se.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa