Bedrövligt att se hur vårt fina samhälle förstörs

Om något liknande hade hänt en generation tidigare, så hade säkerligen de "skyldiga" tvingats att fixa och återställa skadorna på gräsplanen själva, alternativt med föräldrarnas hjälp, menar insändarskribenten.

Tyvärr bryr sig nog varken föräldrarna eller politikerna sig om sådana här "petitesser", menar insändarskribenten.

Tyvärr bryr sig nog varken föräldrarna eller politikerna sig om sådana här "petitesser", menar insändarskribenten.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Insändare2022-04-14 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Till föräldrar, politiker och skolpersonal i Åtvidaberg:
Kom till Preemmacken vid Alléskolan och kolla vad ungdomarna åstadkommit på den intilliggande gräsplanen! Djupa och leriga bilspår i cirklar på gräsmattan! Informera sedan sabotörerna, om de själva inte är förmögna att förstå bättre, att det inte är tillåtet att köra med bil eller EPA-traktorer eller andra fordon på gräsmattorna i samhället. 

Det är bedrövligt och deprimerande att se hur vårt fina samhälle tillåts att förstöras. Om något liknande hade hänt en generation tidigare (tror inte att någon skulle ha fått för sig/vågat att bete sig på det här sättet då, för på den tiden hade folk en så kallad "spärr" och man visste vad som var rätt och fel och levde efter det), så hade säkerligen de "skyldiga" tvingats att fixa och återställa skadorna på gräsplanen själva, alternativt med föräldrarnas hjälp. Men tyvärr bryr sig nog varken föräldrarna eller politikerna sig om sådana här "petitesser". 

Vågar ni visa vad som är rätt och vad som är fel eller varför bara låta saker få vara, för att ni tycker att det är det "enklaste" alternativet? Skadar man något/någon borde det få någon typ av straff.