Badgästen: "Bedrövligt hur det ser ut runt Tinnis"

Vända efter vända i bassängen ser jag hur bedrövligt det ser ut i resten av Tinnis. Så märkligt att det fortfarande inte gått att iordningsställa badsjön för alla, skriver en badgäst.

Simhallen kostade väl rätt mycket pengar, blev det inget över till färg på utsidan, undrar insändarskribenten.

Simhallen kostade väl rätt mycket pengar, blev det inget över till färg på utsidan, undrar insändarskribenten.

Foto: Corren

Insändare2024-08-12 11:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Under sommaren har jag simmat i Tinnis varje vecka. Tinnis, Tinnerbäcksbadet, är badsjön och utebassängen för mig. Det har det ju hetat och kallats sedan öppningen 1938.

Vända efter vända i bassängen ser jag hur bedrövligt det ser ut i resten av Tinnis. Så märkligt att det fortfarande inte gått att iordningsställa badsjön för alla. Vi i Linköping kan ju bygga ett av världens bästa stridsflygplan ...

undefined
Insändarskribenten är inte nöjd med miljön runt bassängen.


Det är också bedrövligt att se den nya simhallens gråa väggar utomhus. Simhallen kostade väl rätt mycket pengar, blev det inget över till färg på utsidan? Den påminner om de forna öststaterna, där det mesta var grått. Någon kallade den nya simhallen för Honeckers palats.

Vore inte Folkungabadet ett fint namn på simhallen? Har sett förslaget tidigare. Hedrande för den ärevördiga Folkungavallen. Linköping där idéer blir verklighet.

Däremot tycker jag att simhallens vågform är fin. Jag simmar i simhallen varje vecka när Tinnis är stängt. Det är en mycket fin simhall vi har.